Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Escobar Shima
Suspect ID
6901
Date of violation
Dec 5, 2021
Time of violation
21:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3H7JtDOo1WM

Proxima_Neutrino

Player
Player
Znači ubijanje bez ikakvog razloga, normalan razgovor tekao i gospodin izvao pušku i počeo pucati.

Sve se vidi u POV-u.

Ante Djukela

Player
Player
Znači ubijanje bez ikakvog razloga, normalan razgovor tekao i gospodin izvao pušku i počeo pucati.

Sve se vidi u POV-u.
Pozdrav, kao što se vidi njegov kolega je vadio pisštolj i ciljao okolo ja sma mislio da ce pocet da pucat, nazalost nemam pov.
Kada sam rekao vadi pištolj pucaj ga, nije se culo na mom mikrofonu, ne znam kako. kako god da bude vasa odluka ja odgovaram, do mene je greska sto nemam pov.

Proxima_Neutrino

Player
Player
Poštovani, kao što vidite na POV-u i vaš kolega je pištolj imao izvađen, al vjerujem da nije imao nikakve loše namjere, a moj kolega je ciljao skroz nazad negdje, nigdje nije ciljao u vas, ali o tome nećemo raspravljati, sve se vidi u POV-u, živjeli!

Ante Djukela

Player
Player
Poštovani, kao što vidite na POV-u i vaš kolega je pištolj imao izvađen, al vjerujem da nije imao nikakve loše namjere, a moj kolega je ciljao skroz nazad negdje, nigdje nije ciljao u vas, ali o tome nećemo raspravljati, sve se vidi u POV-u, živjeli!
da, kolega je imao utoku, ali nije uperavao niti nišanio sa njom nigdje..
al kako god odlucite..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom