Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fear RP,Fail RP Green Zone,RPS,Vredjanje ID | 8050,2419

Status
Not open for further replies.
Players nickname
Akara Slavnic
Suspect ID
8050,2419
Date of violation
Dec 5, 2021
Time of violation
20:39
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=kbJepBtEqAs

Akara

Player
Player
Nazalost nisam stigao zvuk moga mikrofona da upalim jer sam bio frapiran sa cinjenicom kako su zapoceli ''RP'' doduse nisam mnogo toga ni rekao jer ovo sve samo ne rp situacija. Dvojica ulaze u PD u safe zonu naoruzani, vredjaju, ne boje se za svoj zivout u policijskoj stanici, ponasaju se kao supermeni, kompletan fail koji zasluzuje ozbiljnu kaznu posto se ovo zatvorom ne moze opametiti na zalost.

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Ja ovo sto sam pogledao, ok mi je. Nije vredjanje OC vec IC, ipak su to klinci.. Mozda malo FRP bio ali ne cuje se ton tebe kao policajca kako se ophodis prema njima.

Osudili ste ih.. dovoljno je.

Last edited:

Akara

Player
Player
Nemam ton nazalost, sa svojih 33 godina i 5 godina rpanja policajca od mene psovku nece nikada niko cuti. Neka admini odluce, ajde udji ti u policiju sa dugom cevi i kazi policajcu da je majmun, ovakvi toksicni ljudi bez obzira na godine unistavaju rp pa cak i servere, mislim da zatvor od sat vremena ih mnogo nece promeniti.

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Nisam admin ali cu zamoliti samo one koji su bili tu da pisu nesto u ovo threadu, bio sam licno tu ovaj odnos i ovaj rp da drzis pusku u greenzoni i da upadnes u stanicu i ovaj tokisan ton ove dece je haos...

Pop Garcia

Player
Player
A u 🤣 nisam prisustvovao, ali moram da se nadovezem.... Ovde nema broja prekrsaja koje su napravili 🤣

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Green zone samo, ali nisu ubili nikoga. Ipak su to deca u odnosu na nas. Takav im je roleplay sa tim glasicima, ne moze bolje.. to sto su nevaspitani opet je druga stvar u pitanju. Svidja mi se sto ste ih pohvatali. Ali klinci misle da se tako genga i to je to. Ipak je to igra posle svega, oni su tu da gengaju a mi kerovi da ih hapsimo :) Nisu pobegli uglavnom? Pope ti vredis 300k cuti :)

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu
● ID 8050 i 2419 bit će kažnjen za FearRP, RPS, OOC Vrijeđanje i KRP​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom