3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana.
SVE SE VIDI NA SLICI
SVE SE VIDI NA SLICI
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Hoces lI da mi objasnis sta ti nije validan DOKAZ PISE NA SLICI TRAZIM OSOBU DARKOVA MOTHERNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.
• Dostavite validan dokaz, imate 6h.
Hoces lI da mi objasnis sta ti nije validan DOKAZ PISE NA SLICI TRAZIM OSOBU DARKOVA MOTHER
Jel vi umete das radite svoj POSAO OBJANI SE molim te
SVAKI BOZIJI DFAN MI IDETE NA ZIVCE
Da li sam ja kriv sto ti imas manjak u glavi i volis da pusis kurac nekim ljudima da nebi POPIO bancuguDa li sam ja kriv zato sto je lifeinvader postavio ne tacan oglas? I darko zamolio bih da se manje gubis.![]()
Kako da ti dostavim nesto sto ne POSTOJI• Dostavite validan dokaz, imate 6h. ( Sliku celog ekrana, ili POV) - Nista da ne bude iseceno.
Ja bih zamolio admine da se reaguje na ove reci sto mi je sada izgovorioDa li sam ja kriv sto ti imas manjak u glavi i volis da pusis kurac nekim ljudima da nebi POPIO bancugu