bio sam ispod vode on me video ocu da vidim pov kako vidi krzo vodu da ja uradim to sledeci put
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!self report - Igrac 1548 ce dobiti kaznu za PG -bio sam ispod vode on me video ocu da vidim pov kako vidi krzo vodu da ja uradim to sledeci put
vazii druze pg na ooc event kolko si mi ti pametanself report - Igrac 1548 ce dobiti kaznu za PG -
ko je tebe ista pitaoJos plus u informacije si stavio njegovo ime ne svoje wtf je ovaj report
Pa prvo bi mogao da naucis pre nego sto reportas kako da popunis informacije vezi reporta a ne da dajes ime od lika koji te je ubio pa onda nesto tu da pametujesko je tebe ista pitao
ne gubi sevazii druze pg na ooc event kolko si mi ti pametan
jedini sta se gubi na thread smo mi koji komentarisemo bez vezene gubi se
idi radi debilano idi zaradi ozeni se napravi decu osnovaj familiju ne tu da padash na moje nivoe ja sam jos mlad ima vremena za mene a sta cesh ti raditi u buduce igracesh ceo zivot igrice?Pa prvo bi mogao da naucis pre nego sto reportas kako da popunis informacije vezi reporta a ne da dajes ime od lika koji te je ubio pa onda nesto tu da pametujes
OOC event sto znači RP pravila nemaself report - Igrac 1548 ce dobiti kaznu za PG -
to sto ja koristim slobodno vreme da igram igrice nije tvoja jbg svi vi klinci ste najpametnijiidi radi debilano idi zaradi ozeni se napravi decu osnovaj familiju ne tu da padash na moje nivoe ja sam jos mlad ima vremena za mene a sta cesh ti raditi u buduce igracesh ceo zivot igrice?
ceo dan ti si u slobodno vreme vazi i celo jutroto sto ja koristim slobodno vreme da igram igrice nije tvoja jbg svi vi klinci ste najpametniji
derane ti se grdno varas slobodno mozes da proveris na serveru a i sa clanovima blade familije koliko sam tu i koliko igram sve najbolje poyceo dan ti si u slobodno vreme vazi i celo jutro
ko te jebe ne smaraj matori nek postavi tvoj drug pov ne tu da mi sereshderane ti se grdno varas slobodno mozes da proveris na serveru a i sa clanovima blade familije koliko sam tu i koliko igram sve najbolje poy
samo ti roni mozda nadjes nekog a nema svako krs od kompa kad podignes grafiku mozes videti kroz vodu posto nemaju svi krs kompove i 1001 redux i reshadeko te jebe ne smaraj matori nek postavi tvoj drug pov ne tu da mi seresh