Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Cela Oraganizacija
Suspect ID
Ne znam tacno 1
Date of violation
Dec 5, 2021
Time of violation
22:03
Proofs
https://youtu.be/VZOBaiylHOA

Nebojsa Grabovica

Player
Player
Dobar dan/vece svima i postovanje svim citaocima.

Stiglo nam je obavestenje za event (ESCOT),policija i SAHP (nisam siguran dal je SAHP bio) su prvi dosli na mesto eventa,nakon neka 2 minuta od kako je policija stigla dosli su i plavi (MARABUNTA GRANDE),to nam je izgledalo jako sumnjivo jer smo videli da se motaju oko nas i non-stop voze. U jednom trenutku nas kolega koji je bio na vozilu je krenuo da se dere: " PUCAJU,PUCAJU,PUCAJU" (Sto se takodje moze videti na videu.) Mi smo pruzali otpor kako bi se zastitili,medjutim vozilo koje smo trebali sa prevezemo (ESCOT) se u poste nije spawnovalo,oni su nas krenuli sa pucaju pre nego sto se vozilo spawnovalo. Nakon sto sam pao,posalo sam poruku administraciji i pitao da li je to dozvoljeno,oni su meni odgovorili kako nije i ne sme da se radi. Nakon sto su sve drzavne organizacija onesposebljene i nadjacane, Los Santos Police Department je izgubio novac izmedju 1.000.000$ i 2.000.000$

To je cela situacija ukratko,ako administraciji nesto nije jasno,pojasni cu,na videu se sve lepo vidi da su prvi krenuli da pucaju PRE nego sto se vozilo spawnovalo.

✏Zamenik Vodje Patrole Nebojsa Grabovica✏

Dragan Obama

Player
Player
I nama event pocinje u 10 kao i vama mi smo vama pronasli lokaciju i pobili vas ne znam sta je problem event je isti za sve i za obe organizacije pocinje u10. Sto bi mi cekali 10min? Tako je bilo i na engleskom serveru. Znaci i legalne i ilegalne organizacije su iste u tom eventu zasto bi vi imali 10 minuta da se pripremite a mi nista?

Jack Napier

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Postovanje, event pocinje u 22:00 i vama i njima.
  • Tako da ne vidim nikakvo krsenje pravila, ako su vec nasli auto i njegovu lokaciju zasto vas ne bi smjeli ubiti ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom