Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ghetto Pravilo 1.12, G.P 6.14, CR | 33017, 29810, 8513 ID

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31107
Players nickname
Jackal Benasi
Suspect ID
33017,29810,8513
Date of violation
Dec 5, 2022
Time of violation
22:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=9dFND5c8uqI

JackalBenassi

Player
Player
Prije svega izvinjavam se na microfonu jer mi se nalazio bas skoro maltene ustima radi tolike buke ...... Pokusali me stici, ali nisu mogli tako da sam ja izgubio kontrolu i udario automobilom o stub.... gdje oni rade CR prvo ID:33017 zatim ID:29810 gdje me napucavaju da izletim sa ceste gdje me lice ID:29810 pogadja i zavrsava od 7-8 osoba koje su pucale prema meni ....veoma sumnjivo meni bar ........ zatim me podize bas on i gledajte sad ovo dobro .....on prilazi tacno me vidi "gdje stojim" ..... zatim kad mi govori da ruke dignem..... "negleda u mom pravcu" a ostalii me svi vide normalno.... puca metak i naravno opet me pogadja bez ciljanja pogledajte dobro ... zatim kao da je vidio da je pogrijesio..... govori da sadjem sa auta gdje se ja pomjeram i naravno on i dalje mene vidi i zna gdje se nalazim pogledajte roba bez problema .... zamolio bih vas da mu trazite POV ove situacije jer ja mislim da ova osoba koristi neke cheatove .... Zatim sta se desava ja suradjujem normalno podignem ruke on mi govori da bacim Balaklavu ja bacam i pazite sad ovo trazi da mu Razdvojni kljuc bacim, a u Genaralnim pravilima pise 6.14 Dozvoljeno je pljackati iz invetara samo oruzje pancire balaklave nikako razdvojni kljuc....Zatim suradjivao sam i morao me pustiti da odem kako ja zelim nije imao prava da me ubije ako sam ja ispunio njegove zahtjeve zar ne ? Tako kaze Ghetto pravilo 1.12 Ako osoba udovolji datim zahtjevima nije je dopusteno ubiti !!! Kada sam krenuo prema auto on govori da nesmijem, ali meni je misic F ostao tako da je morao uci u auto i opet naravno vidi me normalno ....

strahinjashady

Player
Player
Promeni naslov zalbe ovako: Ghetto Pravilo 1.12, G.P 6.14, CR | 33017, 29810, 8513 ID

Merisss

Player
Player
pa lijepo ti je odbrojo 5 sekundi da se odaljis od auta ti si odbio taj uslov i trebas neku kaznu da dobije jer se nisi bojo za svoj zivot to jest fearp.. aj cao

strahinjashady

Player
Player
pa lijepo ti je odbrojo 5 sekundi da se odaljis od auta ti si odbio taj uslov i trebas neku kaznu da dobije jer se nisi bojo za svoj zivot to jest fearp.. aj cao
Nije nista prekrsio
1. Ovo je bio najveci CR koji sam ikada video u zivotu
2. Kljuceve NI U KOM SLUCAJU nije smeo da trazi, to je insta warn za bandu/porodicu
3. Nije prekrsio fear jednostavno nije poslusao njihove uslove i to je to. Fear nije prekrsen.
Neka administracija radi svoj posao

Popee

Player
Player
Nije nista prekrsio
2. Kljuceve NI U KOM SLUCAJU nije smeo da trazi, to je insta warn za bandu/porodicu
3. Nije prekrsio fear jednostavno nije poslusao njihove uslove i to je to. Fear nije prekrsen.
Geto pravilo 1.12 nismo prekrsili jer smo rekli da bezi sa strane ne u autu navodno kako on kaze da je kliknuo f i animacija ide do auta ali ako oopet klikne f onda se animacija prekida

Popee

Player
Player
Nije nista prekrsio
Nisam znao da ne smee da se uzmee kljuc ali dobro mozete mene kazniti zbogg toga nisam kriv naucicu na lekciji.imam pov kako nas je zajebavao toest CB radio.Nije gledao iza ja sam isao suprotnom trakom i slucajno ga udaraio posto su moji ga udarili i nisma ja kriv za to.

JackalBenassi

Player
Player
Pa ja takim kao ti nebi dao da se logiraju na server kamoli da igraju .... kako se nisam bojao za zivot sve sam uradio sta su tjeli digao ruke... bacio sta je trazio iako je trazio sta i nije dozvoljeno robat .... dalje ti mjesas loncice i baloncice procitaj pravilo GP 6.15

JackalBenassi

Player
Player
Nisam znao da ne smee da se uzmee kljuc ali dobro mozete mene kazniti zbogg toga nisam kriv naucicu na lekciji.imam pov kako nas je zajebavao toest CB radio.Nije gledao iza ja sam isao suprotnom trakom i slucajno ga udaraio posto su moji ga udarili i nisma ja kriv za to.
Ti vozis skroz suprotnim smjerom procitaj zakonik gdje kaze ako vozis suprotnom trakom gubis dozvolu i dobijas veliku kaznu a ti skroz vozis pogresno ..... autoputem na pogresnoj traci .... zato i jesmo gdje jesmo upravo zbog takvi kao ti nabijete onda neduznu osobu prevrne se vi izletite upucate ga i robate .....

JackalBenassi

Player
Player
Geto pravilo 1.12 nismo prekrsili jer smo rekli da bezi sa strane ne u autu navodno kako on kaze da je kliknuo f i animacija ide do auta ali ako oopet klikne f onda se animacija prekida
Kako niste sve sam uradio sta ste zahtjevali i robali ste me ..... sta niste ??? Cisto prekrseno pravilo kao sunce ..... uz ovo sad cu jos navesti osobe koje su ucestovale a nisam naveo pogotovo jer vozite 1 auto od the familiesa i nemate odjecu od njih takodje mozda i niste clanovi doticne org

Last edited:

JackalBenassi

Player
Player
Samo da se jos nadovezem da admin obrati paznju na ghetto pravilo 1.7 gdje jasno kaze kako clanovi bande moraju da izgledaju...... Da gornji i donjio deo odjece nose u boji org kojoj pripadaju cak jos bolje da dokazu da su clanovi te org jos pre jucerasnjeg datuma hvala !

Patak Daca

Player
Player
Prije svega izvinjavam se na microfonu jer mi se nalazio bas skoro maltene ustima radi tolike buke ...... Pokusali me stici, ali nisu mogli tako da sam ja izgubio kontrolu i udario automobilom o stub.... gdje oni rade CR prvo ID:33017 zatim ID:29810 gdje me napucavaju da izletim sa ceste gdje me lice ID:29810 pogadja i zavrsava od 7-8 osoba koje su pucale prema meni ....veoma sumnjivo meni bar ........ zatim me podize bas on i gledajte sad ovo dobro .....on prilazi tacno me vidi "gdje stojim" ..... zatim kad mi govori da ruke dignem..... "negleda u mom pravcu" a ostalii me svi vide normalno.... puca metak i naravno opet me pogadja bez ciljanja pogledajte dobro ... zatim kao da je vidio da je pogrijesio..... govori da sadjem sa auta gdje se ja pomjeram i naravno on i dalje mene vidi i zna gdje se nalazim pogledajte roba bez problema .... zamolio bih vas da mu trazite POV ove situacije jer ja mislim da ova osoba koristi neke cheatove .... Zatim sta se desava ja suradjujem normalno podignem ruke on mi govori da bacim Balaklavu ja bacam i pazite sad ovo trazi da mu Razdvojni kljuc bacim, a u Genaralnim pravilima pise 6.14 Dozvoljeno je pljackati iz invetara samo oruzje pancire balaklave nikako razdvojni kljuc....Zatim suradjivao sam i morao me pustiti da odem kako ja zelim nije imao prava da me ubije ako sam ja ispunio njegove zahtjeve zar ne ? Tako kaze Ghetto pravilo 1.12 Ako osoba udovolji datim zahtjevima nije je dopusteno ubiti !!! Kada sam krenuo prema auto on govori da nesmijem, ali meni je misic F ostao tako da je morao uci u auto i opet naravno vidi me normalno ....
Po prilozenom snimku koji sam pogledao oni je jesu udarili 2 puta ali sa razlogom, nisi se zaustavio i oni su te udarili dok su biki u velikoj brzini tako da ovo ne racunam kao ikakvo krsenje, kada dodjemo do samog robanja id koji te je robao jeste prekrsio pravilo sobzirom da je trazio kljuc, sto se tice samo Pov-a to je klasican bug gde ti moras kliknuti misic f10 jel su animacije zbagovane u zandje vreme barem po meni. Kasnije si uso u kola i iako ti je bilo naredjeno da trcis, ucinio si teski fearrp, mislim da je ovo namerno nabijanje warna one familije ili bande. Vidim da se mnogo trudis da ova familija ili banda dobija warn po 7 kilometarskih poruka. On jeste prekrsio to sto je trazio kljuc ali ostalo je self report. Dosta od mene.

ScrappytheCoco

Player
Player
Po prilozenom snimku koji sam pogledao oni je jesu udarili 2 puta ali sa razlogom, nisi se zaustavio i oni su te udarili dok su biki u velikoj brzini tako da ovo ne racunam kao ikakvo krsenje, kada dodjemo do samog robanja id koji te je robao jeste prekrsio pravilo sobzirom da je trazio kljuc, sto se tice samo Pov-a to je klasican bug gde ti moras kliknuti misic f10 jel su animacije zbagovane u zandje vreme barem po meni. Kasnije si uso u kola i iako ti je bilo naredjeno da trcis, ucinio si teski fearrp, mislim da je ovo namerno nabijanje warna one familije ili bande. Vidim da se mnogo trudis da ova familija ili banda dobija warn po 7 kilometarskih poruka. On jeste prekrsio to sto je trazio kljuc ali ostalo je self report. Dosta od mene.
A ti si? Admin nisi, takodje pitan nisi, tićulica i pokri se ušima pusti onoga ko treba da odlučuje. Strašni sud je blizu.

Ivica Bakar

Player
Player
Opet Gomorra,Antonio nauci pravila članove, oterace te u propast

Patak Daca

Player
Player
A ti si? Admin nisi, takodje pitan nisi, tićulica i pokri se ušima pusti onoga ko treba da odlučuje. Strašni sud je blizu.
Znas kolko mi pucka za to sto mi scrappythecoco kaze da nisam pitan, strasni sud??? Od strane admina servera e druze moj ako su ti admini strasni sud onda nemam ja sta sa tobom vise pricati.

JackalBenassi

Player
Player
Pazi ne znam.... ajd ovako jel imas polozen vozacki ispit ?? Zeleni jugular se nalazio u mojoj traci smjer koji ide prema farmi.....a crveni jugular ide takodje trakom prema farmi... a ta traka tj autoput vodi pravac gradu ... oni voze kontra trakama namjerno da udare druge automobile i onda naprave tako jak CR i samo izadju pucaju ubijaju i robaju jel ti znas pravilno kako se roba moraju oba automobila me sustici da bi me zaustavili a moj auto je puno brzi od njihovog bio tako da nepisi nebuloze molim te ....

Last edited:

JackalBenassi

Player
Player
Znas kolko mi pucka za to sto mi scrappythecoco kaze da nisam pitan, strasni sud??? Od strane admina servera e druze moj ako su ti admini strasni sud onda nemam ja sta sa tobom
Pa vidi se po tvom komentarisanju zato i vecina divlja vas i izivljava nad novim clanovima ..... da neidem off topic da nepisem ovde kad dodje novi clan da pita kako da se uclani u org kako se divlja i ohodi prema njemu i tjeranje iz hq i brojanje bez ikakvog povoda itd itd

Patak Daca

Player
Player
Pa vidi se po tvom komentarisanju zato i vecina divlja vas i izivljava nad novim clanovima ..... da neidem off topic da nepisem ovde kad dodje novi clan da pita kako da se uclani u org kako se divlja i ohodi prema njemu i tjeranje iz hq i brojanje bez ikakvog povoda itd itd
Ja nisam clan ni jedne org zato ne pricaj mnogo.

Patak Daca

Player
Player
Pazi neznam.... ajd ovako jel imas polozen vozacki ispit ?? Zeleni jugular se nalazio u mojoj traci smjer koji ide prema farmi.....a crveni jugular ide takodje trakom prema farmi... a ta traka tj autoput vodi pravac gradu ... oni voze kontra trakama namjerno da udare druge automobile i onda naprave tako jak CR i samo izadju pucaju ubijaju i robaju jel ti znas pravilno kako se roba moraju oba automobila me sustici da bi me zaustavili a moj auto je puno brzi od njihovog bio tako da nepisi nebuloze molim te ....
1. ne znam*
2. Pa jel su gangsteri il male mace da moraju da voze istom trakom.

JackalBenassi

Player
Player
1. ne znam*
2. Pa jel su gangsteri il male mace da moraju da voze istom trakom.
Sta ako si gagster za tebe nepostoje pravila... a drugo male mace i jesu dok se bave sitnim kriminalom :) vidi se da nemas 15 god u mozgu tako da nemam potrebe da vise ulazimo u raspravu ...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom