Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30179
Players nickname
Mihailo Mikele
Administrators nickname
Kemal Armani
Date
Dec 6, 2022
Time
14:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=10Rwgpalzsw&ab_channel=Trajche

Mihailo Lucchese

Player
Player
Kemale zahtevam ceo POV od ovog lika,znaci iseko ga je samo tako,pre toga sam bu 3 puta brojao 5 sekundi,a posle kraja njegovog klipa sam je izaso mi smo mu naplatili dug i on je krenuo na nas da puca,nazalost nemam svoj pov ali hocu ceo njegov,a pravilo GP 6.15 znaci ubistvo van geta,ja njega nisam UBIO.

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Kemale zahtevam ceo POV od ovog lika,znaci iseko ga je samo tako,pre toga sam bu 3 puta brojao 5 sekundi,a posle kraja njegovog klipa sam je izaso mi smo mu naplatili dug i on je krenuo na nas da puca,nazalost nemam svoj pov ali hocu ceo njegov,a pravilo GP 6.15 znaci ubistvo van geta,ja njega nisam UBIO.
pucao si bez razloga to je isto g.p 6.15, nije potreban duzi pov mora biti najjmanje 1 minut moj je 1 minut i 1 sekund sto znaci dovoljno je za dokaze, a to sto si ti sam meni uperio pusku ja nisam izaso jer sam imao samo 1 pusku na glavi, za da slusam vase zahteve moram imati 2 puske na glavi...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom