Stojo sam iza zida i odjednim me ubija. Hocu pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Citet kaci citeraStojo sam iza zida i odjednim me ubija. Hocu pov
a mozda da hoces da koristis bindove za hilanje ne bi stajao u mestu pa se ne bi ni dsyncovao takoStojo sam iza zida i odjednim me ubija. Hocu pov
lice imas li zivot, izadji malo iz kuce a ne da blejis po forumu 24ha mozda da hoces da koristis bindove za hilanje ne bi stajao u mestu pa se ne bi ni dsyncovao tako
pa kako vi klinci znate to kad vi niste toliko tulice imas li zivot, izadji malo iz kuce a ne da blejis po forumu 24h
Pogledam tvoju istoriju od tvog profila ti si bukvalno u svakoj zalbi tako da molim te zaobidji megagi tajfun best rs shooter nesto spava po forum i objasnjava ljudima kako da igraju. na event nije otisao i kill uzeo od kako je server open
Uuuh koj mu recelice imas li zivot, izadji malo iz kuce a ne da blejis po forumu 24h
Retko ko igra grand a da je norm jer ovde se okupljaju ljudi koji ne mogu da nadju nesto cime mogu da se bave samo dodjete ovde na forum i trosite energiju umesto da izadjete napolje prosetate nadjete neki ok poso imate po 30 godina igrate grand to sve govori o vamaUuuh koj mu rece
A ti bogi pricas nesto gagi-u pogledaj sebe molim te ne znas vola u dupe da ubodes i ti nesti nekom seres imas 20 godinaRetko ko igra grand a da je norm jer ovde se okupljaju ljudi koji ne mogu da nadju nesto cime mogu da se bave samo dodjete ovde na forum i trosite energiju umesto da izadjete napolje prosetate nadjete neki ok poso imate po 30 godina igrate grand to sve govori o vama
okej stalker smokin on you thoPogledam tvoju istoriju od tvog profila ti si bukvalno u svakoj zalbi tako da molim te zaobidji me
Sta si mu ti advokat? Gde je covek koji je ovde reportan da postavi POV? Takodje POV bez ZVUKA se ne priznaje, pravila su ista za sve ili ne?nesto mu se izbagovalo i nije mu se snimao zvuk snima preko AMD
ko je tebe sta pitao decko idi jedi cokolinoA ti bogi pricas nesto gagi-u pogledaj sebe molim te ne znas vola u dupe da ubodes i ti nesti nekom seres imas 20 godina
Glava i rep familije! Jedina mana što pojede ko cijela famSta si mu ti advokat? Gde je covek koji je ovde reportan da postavi POV? Takodje POV bez ZVUKA se ne priznaje, pravila su ista za sve ili ne?
Sta si mu ti advokat? Gde je covek koji je ovde reportan da postavi POV? Takodje POV bez ZVUKA se ne priznaje, pravila su ista za sve ili ne?
iskreno druze je si boelstan idi radi nesto umreces od galada 24 /7 tebe ima na svaku forum zalbu druze i samo pricas o nekomoe prvo pogledaj sam sebe onda jedi govna jbtlice imas li zivot, izadji malo iz kuce a ne da blejis po forumu 24h
Decko zivot nemas a sta ti i lukas jedete govna za mene da sam toxican toxican sam samo prema debile kao sto ste vi lukasu zena kupila graficku pa kreno da igra grand sramota covek ima 30 godina ima dete bolje nek se posveti njemu i zeni a ne granduko je tebe sta pitao decko idi jedi cokolino
Pov sa zvukom morasnesto mu se izbagovalo i nije mu se snimao zvuk snima preko AMD