Koliko jos dugo moram da cekam da mi se skine zabrana od 30 dana !! sta je ovo vise ? jel ima razlog nema ! zasto me banovao zato jer je na strani nepravde kao sto se u temi vidi da niko od navedeni nije kaznjen !!!! kaznio je mene za lazno optuzivanje da sam koristio obs stavio sam dokaz da je klip snimljen preko nvidia experiance pokrenut cu jos 1000x temu ali necu dozvoliti niti prihvatiti da sam blokiran zbog lazne prituzbe....... nisam ja kriv sto imate nesposobnog admina i sta on moze da radi sta zeli blokirat cu koga ja ocu iz cista mira ??? i sta sad ja moram cekat da ni kriv ni duzan budem odblokiran umjesto da se potrudite i to rijesite sto brze i njega uklonite jer je nesposoban ocigledno !!!!! Naglasavam ako nisam upravu ako je on upravu brisem se i ovde i ingame i to je to ...... i na ovome nece ostati ima da se kazne ovi sto ih je zastitio za svako prekrseno pravilo a tako i ja !!!!!!!!!!!!
Rejected - G.P 6.17 / Tefo Zambada / for Mazhor
Hi can u help me pls.This is not first time .... Admin Tefo Zambada Server /RS he banned me on game 30 days for G.P 6.17 but hi is wrong !!! this is reason ... Rejected - Ghetto Pravilo 1.12, G.P 6.14, CR | 33017, 29810, 8513 ID its my Thread I use only Nvidia Experience and Instand Replay...
gta5grand.com