Grand RP'ye yeni başladığımdan ötürü oyunun kurallarının çoğunu bilmiyordum ve hatta oyunda makro gibi uygulamaların yasak olduğunu bile bilmiyordum. Hesabım gymbot nedeniyle kapatılalı 1 ay oldu açılmasına şuan 1 ay gibi bir süre var yeni yıl gelmesine küçücük süre kaldı yeni yılda her şeyi yeniden başlama gibi bir arzum var lütfen bir kere ve son kere yardımcı olun bir daha böyle bir sorunla karşınıza gelmeyeceğimden emin olabilirsiniz lütfen....
şuan kuralların çoğunu öğrendim ve cezamı yeterince aldığımı düşünüyorum. Hesabımda 3 ev vardı ve hepsi oyun tarafından geri alındı şimdi yaptığım hatanın farkındayım, bundan sonra herhangi bir hile kullanmak gibi bir hata yaparsam hesabımı ömür boyu kapatabilirsiniz lütfen hesabımı açıverin lütfen .....
şuan kuralların çoğunu öğrendim ve cezamı yeterince aldığımı düşünüyorum. Hesabımda 3 ev vardı ve hepsi oyun tarafından geri alındı şimdi yaptığım hatanın farkındayım, bundan sonra herhangi bir hile kullanmak gibi bir hata yaparsam hesabımı ömür boyu kapatabilirsiniz lütfen hesabımı açıverin lütfen .....