Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7776
Players nickname
Thony Montana
Administrators nickname
Ivkezz obama
Date
Dec 8, 2022
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/4yp8kG2

Mali Knele

Player
Player
Dobar dan!
Ivkezze ponovo sam tobio ban za G.P. 1.1 od tebe. Sada stvarno ne znam sta sam uradio, mozda i znam. Da li sam dobio ban zbog toga sto sam ulazio sa mein-a na twink? Ja nikakav MF nisam radio , nisam ni pomisljao zato sto si znam da bih dobio ban za MF a jednom vec si mi dao unban i nisam zeleo da dobijem jos jedan. Ako je zbog toga sto sam ulazio na moj twink ja se izvinjavam. Nisam znao da kada posedujem porodicu ne smem ulaziti na twink. Stvarno bih zeleo da igra Grand RP, zato sto ja samo to i igram nista drugo ne radim moj dan je ispunjen Grand RP-om. Nocima nisam spavao da bih igrao Grand rp, dane sam provodo sedeci i igrajuci Grand RP i stvarno bih zeleo da ga ponovo igram. Ovih nekoliko dana sam bio previse tuzan jer ga ne igram. Meni je samo to zanimacije jer zivim daleko od svega sve moje komsije su stare a drugare blizu mene nemam, da bih isao sa nemkin negde moram ici 14km i zato po ceo dan igram Grand RP sa drugarima , a kad oni odu ja igram sam da nebih sedeo ili lezao po ceo dan. Molim te mi daj unban necu vise nikada ulaziti na twinki i nista slicno sa acc-ovima necu raditi OBECAVAM , samo mi molim te daj unban , bio bih ti jako zahvalan.

Mali Knele

Player
Player
Ako mislis da nisam govorio istinu ovo ti moj jednini drug koj moze da ti potvrdi da je istina. Izvoli njegov diskord Kole#3166

Ivkezz

Player
Player
Ukoliko si ulazio preko maina/twinkia ostaje ti isti soical club ukoliko je isti PC Isto sve!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom