Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9942
Players nickname
Moskri Loco
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Dec 8, 2022
Time
0000
Proofs
No

Dimitrijevic01

Player
Player
Pozdrav, u prosloj zalbi mi je odgovoreno da je razlog za blacklist vredjanje servera... Admin koji je to postavio nije imao nikakav dokaz a ja sa sigurnoscu tvrdim da sam opsovao admina jer nije niko hteo da me speca jer mi je lik radio SK. Izvinio sam se vise puta vec za to vredjanje jer sam bio isfrustriran cinjenicom da mi covek ne dozvoljava RP i klinacki sam napisao u report "Jebite se kad nece niko da dodje" i tu se prica zavrsava jer sam livao gejm.
Ponovo se izvinjavam, prosto moja glupost... Ali znam da je to krsenje pravila G. P 5.3 i da je ban za to 7 dana samo a ja od avgusta ne mogu da igram na grandu...
Molim vas da me vratite u grad jer nikad problem nisam napravio ranije i izvinjavam se jos jednom na mojoj gluposti, nadam se da cete mi izaci u susret. Imam 23 godine, odrasla sam osoba, zasigurno da mi ne bi se dogadjale ovakve gluposti ponovo.
Izvinite jos jednom svi i hvala unapred <3
P.S braco vratite me na server nisam neki citer daleko bilo ili neka budala, volim vas pozz

Ivkezz

Player
Player
Nećeš dobit UNBL, Slijedeća forum žalba rezultirat će se spamingom samim time tvoj forum nalog bit će blokiran

Status
Not open for further replies.
Top Bottom