Lik me skrsio kolima i random krenuo da puca na mene , ubio me ispred black-a + me zavrsio na podu.
Mrkela . Leader of unofficial org Joined Nov 17, 2022 Messages 70 Dec 8, 2022 #1 Lik me skrsio kolima i random krenuo da puca na mene , ubio me ispred black-a + me zavrsio na podu.
Aldin Verstappen Curator of the administration Curator of the administration Joined Oct 6, 2021 Messages 12,140 Dec 8, 2022 #2 Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu Zalba nema ispravan format - pogledajte pravila za popunjavanje zalbi Za ispravak greske imate 5h
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu Zalba nema ispravan format - pogledajte pravila za popunjavanje zalbi Za ispravak greske imate 5h
Aldin Verstappen Curator of the administration Curator of the administration Joined Oct 6, 2021 Messages 12,140 Dec 9, 2022 #3 Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Odbijem ovu zalbu Greska nije ispravljena na vrjeme Zalba nije napisana u ispravnom formatu
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Odbijem ovu zalbu Greska nije ispravljena na vrjeme Zalba nije napisana u ispravnom formatu