Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20339
Players nickname
Miha Nevolja
Administrators nickname
Biggus Nibbus
Date
Dec 9, 2022
Time
21:00
Proofs
https://youtu.be/cRXAa4LkjSc

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
U povu se jasno vidi fail njihov gde oni mene odvezuju bez da su mi uzeli i zaplenili puske,i vidi se njihov fear jer me nisu odma pustili nego su odugovlacili da zovu admin,vidio sam priliku da se izvucem iz zatvora,i brojao sam im 5 sekundi oni se nisu ometali, u zatvoru nisu bili doc sluzbenici samo 2 policajca a u biografiji mi pise kako smem ici 2v1,ni u jednom trenutko niko nije podigao pusku na mene,a da ga nisam ubio obojca bi svakako izvadili puske i ubili me,pokusao sam na neki nacin da fino rpam a u sred mog bjega iz zatvora mene admin jaila i ako nije imao pov cele situacije,i ovo je cist warn za organizaciju odnosno fail organizacije a da je bilo samo jedan lik i hapsio me samo bi on dobio jail za fail ali bilo ih je 2...

Zamolecu da ako mi ne skinete warn,da pregledate da li je zalba validna da se uspije nabiti warn za ovaj fail jer kako da on mene odveze a ja imam pusku kod sebe oni da su ispostovali roleplay pustili bi me i mi bi se razisli ovo ne bi islo na forum...

U potpisu Miha Nevolja.

giphy.gif

Status
Not open for further replies.
Top Bottom