Igrac nema straha za svoj zivot. Sve se vidi u povu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!u povu se samo vidi sahp i ng fail ovaj me odvezao i vi umesto da me tejzate bez brojanje krecete da me pucateIgrac nema straha za svoj zivot. Sve se vidi u povu.
samo ng moze dobiti warn za fail i nista visei ovo je previse kratak pov
nema duzi pov prije toga je tacno rekao palim kamericu i to je toNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite duzi pov kako ste poceli sa situaciju imate 6h
koristis tudji materijal kao svojEvo pov dugacak 7 minuta. Od pocetka hapsenja pa sve do karaja. Nije iz moje perspektive vec iz kolegine.
ja sam tvog kolegu poslao na ban 7 dana od toga sto mi je opsovao ne znam kako od banovanog igraca dokaz moze biti validanEvo pov dugacak 7 minuta. Od pocetka hapsenja pa sve do karaja. Nije iz moje perspektive vec iz kolegine.
jel ti vidis koji fail radis momakk to ti je automatski warn na orgA evo i pova iz moje perspektive koji je malo duzi od proslog.
Kako ti kazes.jel ti vidis koji fail radis momakk to ti je automatski warn na
jer sam ja tata mataCekaj da te pitam nesto sto ti ne prepustis adminima da rade svoj poso vec se ti mesas i donosis zakljuckr