Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15847
Players nickname
Sky Dior
Suspect ID
19165
Date of violation
Dec 10, 2022
Time of violation
2:40
Proofs
https://youtu.be/ex6Oh5KAaCM

Alex Elkhabib

Player
Player
Prvo preksreno pravilo na POV se cuje kako je receno od direktora fiba gradjanu kad su mu ubili druga drsko receno ne placi to je prvo prekrseno a drugo prekreseno je sto sam ubijen dok sam radio posao za drzavu [ skupljao dugove ] . Ocekujem najjstrozijom kaznom da se ovo kazni.

Luka Ashbluff

Player
Player
Prvo preksreno pravilo na POV se cuje kako je receno od direktora fiba gradjanu kad su mu ubili druga drsko receno ne placi to je prvo prekrseno a drugo prekreseno je sto sam ubijen dok sam radio posao za drzavu [ skupljao dugove ] . Ocekujem najjstrozijom kaznom da se ovo kazni.

ti si debil.​

KingGio

Player
Player
Liče kako on da zna da ti radis drzavni posao? U civiln si automobilu, lice lezi na zemlji i njegova je duznost da osigura mesto zlocina. Tvoje je bilo da izadjes i predstavis se i malo udjes u RP a ne da glumis debila.

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
Nigdje se ne vidi da radite neki od pocetni poslova+upozoreni ste od strane FIB a da se odmaknete sobzirom da niste ispunili sta su trazili od vas imali su pravo da pucaju na vas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom