Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26342
Players nickname
Jakov Imcoss
Suspect ID
29613
Date of violation
Dec 10, 2022
Time of violation
19:31
Proofs
https://youtu.be/mEYJkW3dtPQ

Jale Vice

Well-known member
Leader of unofficial org
Ja i moji drugari smo hteli normalno da odrzimo talacku kao i svaku drugu. Policajci su bez straha za taoca, pustili ga da pobegne iako je imao 4 puske na glavi. Ceo FIB. Video je duzi od minute zato sto je situacija malo duze trajala.

Last edited:

Alomalaaa

Player
Player
Ja i moji drugari smo hteli normalno da odrzimo talacku kao i svaku drugu. Policajci su bez straha za taoca, pustili ga da pobegne iako je imao 4 puske na glavi. Ceo FIB.
Ti lepi moj da odes prvo kod nekog u bandu da vidis kako se to radi pa onda mozes da drzis talacke. Pozzzz

Jale Vice

Well-known member
Leader of unofficial org
Ti lepi moj da odes prvo kod nekog u bandu da vidis kako se to radi pa onda mozes da drzis talacke. Pozzzz
bio sam u bandi i znam kako se to radi, ali vi niste dali sansu za to i mislili ste na je nas 5 nesposobno, a to sto nas je bilo samo 5 ne znaci da ne znamo pravila i ostalo. Pozzzzzzz.

Tio Darkin

Player
Player
Ocem ti druze po tvom videu taoc ima dvi puske na glavi plus su te fino zajebali opkolili te automacki taoc na sigurnom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom