Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23624
Players nickname
Noa Markovic
Administrators nickname
Biggus
Date
Dec 10, 2022
Time
21:59
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/269547/#post-956862

Stevenツ

Player
Player
Postavani Dobar Dan.

Dobio sam warn iz nepoznatog razloga bio sam na parasute stojao tu 10 min i onda dolaze dva lika izlaze iz auta kao supermeni i pocinju da broje meni 5 sekundi.
Dok su meni oni odbrojavali 5 sekundi ja sam bio spreman da se branim pucnjavom kao sto je i moj kolega bio spreman da se odbrani ne znam kako sam ja tu prekrsio pravilo da nisam brojao 5 sekundi. Ako malo pametnije razmiuslajmeo ja ne bih imao vremena da udjem u auto za tih 5 sekundi oni bi poceli i tako i tako da me pucaju a ovako sam se samo branio od njegove 5 sekunde zato sto nisam nista drugo mogo da uradim ali ako samo malo pametnije razmisljamo. Dobio sam sad warn iako nisam ista mogo da uradim a bih vas zamolio za unwarn jer ja mislim da nemam nikakvih razloga za warn to bi uradio svaki igrac pa i svaki admin ako cemo iskreno. A lik koji me je okacio okacio m eje samo zato sto sam ga ubio pa mu je krivo sto me nije ubio. Tako je pola servera sto oce da naude drugima iako su pobedili duel 2v2 ali su nas oni opet okacili na forum samo zato sto je umro mozete i samo da vidite i kom smeru ide sam Server...

Pa eto zamolio bih za Unwarn jer ja mislim da nema nikakvih razloga. Ja sam Zatvor vec odlezao, ali warn eto kao moze da se skine.
Steven Jeans

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovani, admin je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom