Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31463
Players nickname
Tomislav Obama
Suspect ID
0
Date of violation
Dec 11, 2022
Time of violation
18
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Dadoking842

Player
Player
Jučer su mi prijatelji rekli da mi se netko ulogirao na acc i radio veliki RDM. Kada sam danas išao vidjeti svoj acc vidio sam da je prodao Halloween Ferraria i uzeo ta 3mil. Čini mi se da sam napadnut od strane hakera. Molim pomoć ako ikako može.(neki bezveze link sam stavio)

Djoksi Otrovni

Player
Player
G.P. 1.2 Igrač je u potpunosti odgovoran za svoj račun. Administracija Grand Role Playa ne snosi odgovornost za vaš vlastiti račun. Kada se izgubi pristup računu (npr. Hakira se), vaš će se račun suočiti s istim kaznama.

Dadoking842

Player
Player
G.P. 1.2 Igrač je u potpunosti odgovoran za svoj račun. Administracija Grand Role Playa ne snosi odgovornost za vaš vlastiti račun. Kada se izgubi pristup računu (npr. Hakira se), vaš će se račun suočiti s istim kaznama.
Želim odgovor admina

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam odbiti ovu zalbu. Kao sto i samo Generalno pravilo 1.2 kaze : Igrač je u potpunosti odgovoran za svoj račun. Administracija Grand Role Playa ne snosi odgovornost za vaš vlastiti račun. Kada se izgubi pristup računu (npr. Hakira se), vaš će se račun suočiti s istim kaznama.

U skladu sa tim, ID 31463 dobice kaznu za Generalno pravilo 1.1.
Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom