Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23783
Players nickname
luka cocacolastic
Administrators nickname
tefo zambada
Date
Dec 12, 2022
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/Ozo6iN_PhKU

Luka Ashbluff

Player
Player

ZNACI jedno 15 minuta jurimo jedan isti auto na 5 da ga ukrademo vidimo ga na putu te ga pocnemo vijati igrac bezi od nas te bezi u GZ (CEKAMO 5 MINUTA DA IZADJE IZ GZ) kada izadje pocinjemo ga opet juriti polako nalazimo igraca sa autom ispred banke te ga ubijamo jer ne mozemo nikako drugacije da ga ukrademo jer lik bezi u GZ ili pobegne u garazu (za sta verovatno imam isto POV) ubijamo ga ispred banke pocinjemo pljacku auta uzmemo auto te se administrator spusta sa neba kod nas i govori samo (tu ne mozete krasti auto) gde radi KRP spusta se dole u sred naseg RP-a mi uzimaamo to vozilo i odvozimo ga od tamo da bi uzeli pare od pljacke administrator salje mog drugara 6873 u CENTAR ROLEPLAY GA ON SALJE U DEMORGAN (po mom misljenju moj drugar je trebao dobiti kaznu ali trebao je dobiti kaznu i igrac koji je bezao u GZ i sve ostalo) (trebao je administrator da saceka da zavrsimo pljacku da uzmemo pare i ostalo a ne ovako u CENATAR ROLEPLAYA OPET GOVORIM SE SPUSTA I SALJE MOG DRUGARA KRP cist​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom