Ček, aj sad ovako. Idemo opet da ti objasnim još jednu stvar. To što sam ja pričao na discordu ništa nisam pričao vezano za igricu, sa likom sa kojim sam pričao isključivo pričam na discordu vezano za poboljšanje naše familije kako da okupljamo ljude za informale i kako da nalazimo članove. Takvu vrstu komunikacije naravno da ćemo vršiti na discordu, a ne IG zato što ti momenti nisu vezani za naš RP. John ti je rekao zbog čega te je kaznio, i zašto nije nas kaznio. A isti je nadgledao i čitav RP, koliko gledam na forumu ovo nije tvoja prva žalba zato što propadne tvoje baitovanje nad ljudima odmah kačiš žalbe kako bi nekome smestio nešto. Još jedna stvar, ono što nisam stigao da kažem u prethodnoj tvojoj žalbi jeste da sam ja tebe video već kako "privodite" Mileta i naravno da sam okupio svoje ljude, a pošto sam pre bio i u SAHPu i LSPDu po RPu sam upoznat za svaku rutu kuda se vode ljudi u zatvor i naravno da sam pretražio i naleteo posle tebe i tvoje drugare. Sledeći put kada postaviš žalbu moj ti je savet da istu i gledaš svakog momenta pošto će svaki administrator da traži tvoj POV koji si dužan u roku od 12h kačenja žalbe pa do odgovora administratora da okačiš. 2 moja čoveka su dobila već kaznu, ali vidim da ti već svojim svakodnevnim baitovanjem pokušavaš uvek nekome nešto smestiti. Čak šta više imao si još 1h vremena da okačiš POV koliko se lepo sećam.