Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na odluku administratora | John Scarlleta

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27721
Players nickname
Matija_Juarezz
Administrators nickname
John_Scarlleta
Date
Dec 13, 2022
Time
11:44
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/271345/post-964396

Matke Redd

Player
Player
Nisam stigao da dostavi POV u 4 sata to je ok. Ali nije ok kako njima ne daje MG zato što se u njihovom povu lepo čuje kako pričaju na discord. Ja stvarno ne znam da li je admin John pregledao njihov POV ali kolko ja čujem oni pricaju na discord. Ako sam ja mogao da dobijem kaznu za to (nisam pricao na discord nego sam poslao text poruku ingame. Imam pov ali nisam stigao da ga okacim do 11:44 zato sto sam bolestan i treba mi sna. Sada sam se probudio.), mogu i oni.

Evo njihov POV: Approved - PG; G.P 3.2; G.P 6.15 | ID 29952; 35412; 2734; 6168

Delete

Player
Player
Ponavljam MG mesanje occ i ic chata.To sto si ti uradio rekao drugarima gde te vodimo j sto su oni dosli to je MG.Ako pricas na discordu a ne koristis u ic svrhe to nije MG.

Deda Nikolaa

Server Administrator
Server Administrator
Ček, aj sad ovako. Idemo opet da ti objasnim još jednu stvar. To što sam ja pričao na discordu ništa nisam pričao vezano za igricu, sa likom sa kojim sam pričao isključivo pričam na discordu vezano za poboljšanje naše familije kako da okupljamo ljude za informale i kako da nalazimo članove. Takvu vrstu komunikacije naravno da ćemo vršiti na discordu, a ne IG zato što ti momenti nisu vezani za naš RP. John ti je rekao zbog čega te je kaznio, i zašto nije nas kaznio. A isti je nadgledao i čitav RP, koliko gledam na forumu ovo nije tvoja prva žalba zato što propadne tvoje baitovanje nad ljudima odmah kačiš žalbe kako bi nekome smestio nešto. Još jedna stvar, ono što nisam stigao da kažem u prethodnoj tvojoj žalbi jeste da sam ja tebe video već kako "privodite" Mileta i naravno da sam okupio svoje ljude, a pošto sam pre bio i u SAHPu i LSPDu po RPu sam upoznat za svaku rutu kuda se vode ljudi u zatvor i naravno da sam pretražio i naleteo posle tebe i tvoje drugare. Sledeći put kada postaviš žalbu moj ti je savet da istu i gledaš svakog momenta pošto će svaki administrator da traži tvoj POV koji si dužan u roku od 12h kačenja žalbe pa do odgovora administratora da okačiš. 2 moja čoveka su dobila već kaznu, ali vidim da ti već svojim svakodnevnim baitovanjem pokušavaš uvek nekome nešto smestiti. Čak šta više imao si još 1h vremena da okačiš POV koliko se lepo sećam.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom