Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Blacklist G.P 5.3 Za Abrahama Elkhabiba| Ivkezz Obama

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9942
Players nickname
moskri loco
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Dec 13, 2022
Time
0000
Proofs
no

Dimitrijevic01

Player
Player
Zelim dokaz razloga blacklistovanja, jer ja tvrdim da sam prekrsio pravio G.P 5.3 sto se kazni banom na 7 dana.
Administrator Obama tvrdi da sam ja psovao server (kako je moguce psovati server?), a kao sto sam napisao u prethodnih nekoliko postova da sam opsovao administraciju u fazonu "Je*ite se kad nece niko da dodje", zbog frustracije jer niko nije dolazio posle 20 poruka pisanih dok mi je lik radio SK.
Ne opravdavam psovku, izvinio sam se vise puta, pa vas molim da razmotrite ovaj slucaj jer mislim da je besmislen razlog da za ovo dobijem blacklist... Hvala

Arthur Johnson

Blocked
Blocked
Zelim dokaz razloga blacklistovanja, jer ja tvrdim da sam prekrsio pravio G.P 5.3 sto se kazni banom na 7 dana.
Administrator Obama tvrdi da sam ja psovao server (kako je moguce psovati server?), a kao sto sam napisao u prethodnih nekoliko postova da sam opsovao administraciju u fazonu "Je*ite se kad nece niko da dodje", zbog frustracije jer niko nije dolazio posle 20 poruka pisanih dok mi je lik radio SK.
Ne opravdavam psovku, izvinio sam se vise puta, pa vas molim da razmotrite ovaj slucaj jer mislim da je besmislen razlog da za ovo dobijem blacklist... Hvala
Blacklist = ZABRANJENO IGRANJE NA PROJEKTU,
Nazalost kada se dobije blacklista vama je trajno zabranjeno igranje na projektu na kojem ste banovani u ovom slucaju RS. mozete igrati na EN ili drugi grandov server koji zelite.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom