Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8888
Players nickname
Darko Haze
Suspect ID
3538
Date of violation
Dec 14, 2022
Time of violation
02:40
Proofs
https://youtu.be/Hlt4CRdLPVc

Darko Hazze

Player
Player
Sve se vidi u POV tacnije CEO POV ja sam svoju kaznu dobio za PD 1.2
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon | Upozoriti
Momci udaraju i provociraju kako bi ih ubio mislim da je svaki vid nanosenja stete zabranjen molio bih administraciju pogotovu sto je ovo 3+ clana HYDRA porodice da se ovo sankcionise plus pocinje da dize i da cuti ne prica nista
HVALA unapred

Darko Haze

Darko Hazze

Player
Player
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon | Upozoriti

Da li si ubijen? Nisi. Malo smo ti zubice doterali u vinklu jer su ti ruzni i nisi se lepo razumeo dok pricas.
Vredjanje LAGANO
Druga stvar to je ista stvar skidas mi healt pre eventa da li me pucao ili me udarao ista stvar apsolutno

Mart1n

Player
Player
ubijan nisi bio tako da mozes samo da dobijes za Mercy kill to ti je jos jedan warn
da sam bio tamo dobio bi lagani smoke
pozz

Haubica

Player
Player

Da li si ubijen? Nisi. Malo smo ti zubice doterali u vinklu jer su ti ruzni i nisi se lepo razumeo dok pricas.
majneru nocas budi drug

Jopa Brutal

Player
Player
Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon | Upozoriti . Niko te noije ubio druze sam sebe si kacio il?

Jopa Brutal

Player
Player
Sve se vidi u POV tacnije CEO POV ja sam svoju kaznu dobio za PD 1.2
Momci udaraju i provociraju kako bi ih ubio mislim da je svaki vid nanosenja stete zabranjen molio bih administraciju pogotovu sto je ovo 3+ clana HYDRA porodice da se ovo sankcionise plus pocinje da dize i da cuti ne prica nista
HVALA unapred

Darko Haze
ti si failo P.D 1.2 i MK svakacast

Darko Hazze

Player
Player
Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon | Upozoriti . Niko te noije ubio druze sam sebe si kacio il?
Nauci pravila pa dodji da kakis decko on mene moze pesnicama da ubije tako da ti je to UBIJANJE PRED EVENTT ne budite glupi vise

Siya Ashe

Player
Player
Nisi ubijen, kada budes ubijen na taj nacin onda si apsolutno u pravu, do tada, ako neko treba da nauci pravila mislim da si to ti.. nazalost.

Pozdrav i prijatan dan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom