Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
288
Players nickname
goga_lepi
Suspect ID
412
Date of violation
Dec 14, 2022
Time of violation
18:50
Proofs
https://youtube.com/watch?v=ey0ZIia0UEs

Lepii Goga

Player
Player
decko ima problem nije sam sa sobom u glav...sve se vidi u pov nije pet sekundi brojao nista samo su me ubili...hvala unapred...

Lepii Goga

Player
Player
ako mislis da nije postavi ceo pov
inace oni su bili malo pre toga kao fibovci pa moze i da se proveri g.p. 6.4 za 412

Petar_Djukic

Player
Player
decko ima problem nije sam sa sobom u glav...sve se vidi u pov nije pet sekundi brojao nista samo su me ubili...hvala unapred...
Skracen POV.Bio sam sa njim i odbrojali smo ti i vi ste samo to iskulirali i pravili se kao da nismo tu.Dostavite ceo POV pa se tek tada mozemo cuti.Pozdrav

Petar_Djukic

Player
Player
ako mislis da nije postavi ceo pov
inace oni su bili malo pre toga kao fibovci pa moze i da se proveri g.p. 6.4 za 412
Ukoliko imate POV dostavite ne mozete kaziti kada se vama hoce i da snimate pola situacije.Dostavite POV cele situacije odma kada smo stigli

Lepii Goga

Player
Player
hahahahhahahahahaahahahaha
izbaci pov familijo ovo je ceo pov niste brojali nista izigravate cirkuzante

Denis Napast

Player
Player
Sve se lepo vidi ne znam sta izmisljate toplu vodu klip je duzi od 1 min i sve se vidi nisi mu brojao pre nego sto si ga ubio

Mihailo Lucchese

Player
Player
Sta cete vas dvojica koji kurac u nasu kucu,sve cu vas pobijem.A to sto se ne vidi paljenje kamerice preko me i do komande,nama ne treba baki,to vama treba kad snimas dokaze,neznalice.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom