Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8333
Players nickname
Martin Hetzner
Suspect ID
11502
Date of violation
Dec 14, 2022
Time of violation
10:30PM
Proofs
https://youtu.be/kwprdiRTBEk

Bekston

Player
Player
Bio sam u voice sa prijateljima koji igraju LoL dok sam igrao na serveru i bio kamiondzija, radio sam posao bez ometanja bilo koga dok mi nije dosao ovaj lik sto vozi plavi auto iz neke porodice i pokusavao da me zaustavi kako bi uspeo da izadje i ubije me bez razloga, nije mu uspelo u pocetku i slupao se pa sam ga zato flame jer znam da ce da me juri i da me ubije svjdno, moze da se vidi na klipu da sam u pocetku cak i usporavao da ga slucajno ne udarim kako ne bi bio onaj koji je zapoceo uopste sve ovo.

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
Bio sam u voice sa prijateljima koji igraju LoL dok sam igrao na serveru i bio kamiondzija, radio sam posao bez ometanja bilo koga dok mi nije dosao ovaj lik sto vozi plavi auto iz neke porodice i pokusavao da me zaustavi kako bi uspeo da izadje i ubije me bez razloga, nije mu uspelo u pocetku i slupao se pa sam ga zato flame jer znam da ce da me juri i da me ubije svjdno, moze da se vidi na klipu da sam u pocetku cak i usporavao da ga slucajno ne udarim kako ne bi bio onaj koji je zapoceo uopste sve ovo.
zbog ove nove skripte ne vozis sluzbeno vozilo pa nmg znat da si kamiondzija, ides kroz geto deres se hej kidu i ockeujes da ces izac ziv?, poceli smo rp u getu i ti si pobjego jer se nisi usudio pucat pa smo ga dovrsili dolje

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatit ovu žalbu.
ID 11502 dobit će kaznu za G.P 6.15
Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom