By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HHAHAHHHAH NE NE MORANeka dobiju warn, pola vremena ih ni nema na kapiji, a i kad ih ima obično je to samo jedan vojnik,a mora ih biti dva.
A u stvarnom životu, u području na kojem cveta kriminal i postoji opasnost u svakom kutku, na tak ovažnom mestu bi samo jedna dežurna osoba bez advekatne opreme stajati na kapiji?HHAHAHHHAH NE NE MORA
momak gubiš se, ako ćemo tako... ti bi u rl proletio kroz kapiju, pregazio vojnika, ukrao municiju iz baze i pobjegao? :/A u stvarnom životu, u području na kojem cveta kriminal i postoji opasnost u svakom kutku, na tak ovažnom mestu bi samo jedna dežurna osoba bez advekatne opreme stajati na kapiji?
Druze, ti da naucis prvo pravila, pa onda da komentarises bilo sta. Rekao sam ti vec 5 puta da se ne pravis pametan mnogo, kad ne znas nista.a na kapiji, a i kad ih ima obično je to samo jedan vojnik,a mora ih biti
Koliko ja znam iz mandata u kojem sam bio, to je bilo tako, inače ukoliko to nije tako, ne lažem ja nego Diego koji mi je to osobno rekao.Druze, ti da naucis prvo pravila, pa onda da komentarises bilo sta. Rekao sam ti vec 5 puta da se ne pravis pametan mnogo, kad ne znas nista.
Brao, ako cemo tako, sto ne bi jedan mogo opljackati u sred grada nekog?A u stvarnom životu, u području na kojem cveta kriminal i postoji opasnost u svakom kutku, na tak ovažnom mestu bi samo jedna dežurna osoba bez advekatne opreme stajati na kapiji?
Ne znam šta bi ti. Upadneš u vojsku sam, bez straha za svoj život, i još se buniš što su postavili spajk (nisu znači barikadu stavili već spajk).Sve se vidi na POV kako vojska blokira spajkovima put da se ne moze ni proci ni zaobici
naravno ja cist prolaz nisam imao da jesam nista od ovoga ne bi biloNe znam šta bi ti. Upadneš u vojsku sam, bez straha za svoj život, i još se buniš što su postavili spajk (nisu znači barikadu stavili već spajk).
Al bitno da si ti podigao gepek da te štiti
de brate fino povuci zalbu, fino ti se covijek izvinonaravno ja cist prolaz nisam imao da jesam nista od ovoga ne bi bilo
Sve se vidi na POV kako vojska blokira spajkovima put da se ne moze ni proci ni zaobici
A što sam upadaš u bazu, to nikom ništa? xD FearRP, ništa?naravno ja cist prolaz nisam imao da jesam nista od ovoga ne bi bilo