Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Angel

Player
Player
Ime: Nikola Darkinn
Pol:Muski
Starost:40 godina
Rasa:Bela
Nacionalnost:Balkanska
Mesto rođenja::Los Andjeles
Majka:Nisam je nikada upoznao
Otac:Kayn Darkin
Pol:Muski
Težina:80 kilograma
Visina:200cm
Boja očiju:Siva
Boja kose:Braon
TetovažePo celom telu sem na licu
Prednosti:Mnogo sam snazan
Slabost:Sporo trcim

Životna priča: 200+ reči
Majka me je rodila i otisla je i ubila se cim me je rodila ostavila je mene i mog oca sa porodicom VENDETTOM oni su mene i mog oca prihvatili kao bracu imamo jednu devojku koja je mnogo dobra prema svima nama i cuva nas i pazi.Imam mnogo brace i sestara. Radio sam mngo poslova da odhranim svoju decu,zena me je ostavila sa 2 sina Rema i Lale to su mnogo dobra deca ali su mnogo bezobrazni porema meni stalno mi kradu pare iz novcanika i kradu mi karticu.Rema je dete koje od malih nogu radi u LSPD-u i u raznim drzavnim organizacijama.Lale je moj miljenik i od mene dobija sta god zeli.

-Nikola moze koristiti ilegalna oruzija (XXX Oruzije) zbog svojeg iskustva iz oruzija.
-Nikola moze vezati, vuci, pretrazivati, podizati stvari sa poda i pruziti prvu pomoc sa pistoljem u ruci (ne puskom).
-Nikola moze koristiti bilo koje heavy oruzije zbog svojeg treninga i pucanja (Postovace se pravila P.D 1.6).
-Nikola moze voziti svaki auto do 50 na sat off road (samo vozila koja mogu off road).
-Nikola ne trazi vise od jednog validnog razloga kako bi nekog ubio. (Postovace se pravilo i brojace se 5s)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom