Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
25929
Players nickname
Bobche Majstorovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 15, 2022
Time of violation
19:50
Proofs
https://youtu.be/p4-5di8kcVM

Bob1_

Player
Player
nek se pogledaju logovi da jedan od ovih trojca nije u fam a i samo njih dvoje pucaju

Ivica Monte

Player
Player
U redu je zalba samo treba nas 3 za warn na porodica u ovi slucaj su 3 osobe od koji 16078 nije opalio nijedan metak tako da zahtevam administacija dobro da pogleda POV i na osnova toga da kazni igraca koji su prektsili P.D 1.2

Sa ovo si mi dao za prvao da se zalim zato sto sam Lider a zalba se odnosi na porodica. Ja ocekujem da dobijes kazna za VDM ili Bait ili FearRP u suprotno cu da se zalim. Zato sto fer je svako da dobije kaznu za svoje greske.

Bobche Ganavrno

Player
Player
U redu je zalba samo treba nas 3 za warn na porodica u ovi slucaj su 3 osobe od koji 16078 nije opalio nijedan metak tako da zahtevam administacija dobro da pogleda POV i na osnova toga da kazni igraca koji su prektsili P.D 1.2

Sa ovo si mi dao za prvao da se zalim zato sto sam Lider a zalba se odnosi na porodica. Ja ocekujem da dobijes kazna za VDM ili Bait ili FearRP u suprotno cu da se zalim. Zato sto fer je svako da dobije kaznu za svoje greske.
po cemu bait i fear?, ja sam se odmicao sa autom a vdm sto su tvoji debili pa lete na auto?

Bobche Ganavrno

Player
Player

nije vama ovo prvi da vas mi raidamo i da odma posle pucate, ti kao lider trebas da zavedes neki red za clanove a ne da ih pustas da rade sta ko hoce povotovo auru

Ivica Monte

Player
Player
nije vama ovo prvi da vas mi raidamo i da odma posle pucate, ti kao lider trebas da zavedes neki red za clanove a ne da ih pustas da rade sta ko hoce povotovo auru
Ne brini se ti za meni kao lider. Tu si ti mogao lepo da ides i ne bi bilo problem i ovako kacenje na forum ama ti si hteo da se vratis da ih provociras kako bi nas nabio warn.

Ivica Monte

Player
Player
Ostavi na administracija nek odluci kako misli da treba. Ne moramo vise od reply i takodalje. U svaki slucaj tu ima krsenje pravila i to je to.

Bobche Ganavrno

Player
Player
Ne brini se ti za meni kao lider. Tu si ti mogao lepo da ides i ne bi bilo problem i ovako kacenje na forum ama ti si hteo da se vratis da ih provociras kako bi nas nabio warn.
ja da hocu da nabijem warn ja bih vas svaki put kacio i rekao sam vasim ljudima ako se ponovi da vas kacim, slazem se da mozda familija ne treba da dobije warn ali pojedini ljudi trebaju dobiti kaznu za pd 1.2

Bob1_

Player
Player
ja da hocu da nabijem warn ja bih vas svaki put kacio i rekao sam vasim ljudima ako se ponovi da vas kacim, slazem se da mozda familija ne treba da dobije warn ali pojedini ljudi trebaju dobiti kaznu za pd 1.2
pa ti ako se slazesh da familija nece dobiti warn sto pisesh u naslov scorpions samo napisi id od ova dvojca koji su te pucali a i jedan od njih nije u fam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom