neznam kako sam dobio kada on je imao pusku i je pucao i moj zivot je bio zagrozen i morao sam da ga pucam a i druga stvar nisam ni mu skinuo pancir
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ako on krsi pravila ne znaci da ti smes da krsis pravila prosto, bio si admin za toliko treba da znas valjda...neznam kako sam dobio kada on je imao pusku i je pucao i moj zivot je bio zagrozen i morao sam da ga pucam a i druga stvar nisam ni mu skinuo pancir
KO JE TEBE NESTA PITAO AJDE RECI MIAko on krsi pravila ne znaci da ti smes da krsis pravila prosto, bio si admin za toliko treba da znas valjda...
nemoj da si ljut brate, sad vidim sto nisi vise admin izgledaKO JE TEBE NESTA PITAO AJDE RECI MI
vidi vako mozda sam pogresio al ako bi imalo sanse da dobijem unwarn u celi rp zivot ovo mi je 2 warn i plus ne krsim pravila zamolio bih ako nije problem da dobijem Unwarn1. Dolaziš do njih govoriš da ćeš ih ubiti, 2 Kada policajac u RL na tebe digne oruzije nakon što mu govoris DA ČEŠ GA UBITI? Oni također imaju strah za život a ti bi ih se trebao bojati, Ne znam tko bi prošao pored 2 policajca i rekao ubit ću vas i kasnije došao i pucao po njima?