Pozdrav, Dino Civan je prihvatio zalbu za P.Z.Z 1.1 bez da pogleda snimak cele situacije doticni koji me okacio za P.Z.Z 1.1 nije hteo da okaci ceo POV zato sto njegov drug radi sex animaciju u GZ pa je resio da postavi to samo kako sam ih poslagao kao metar drva ovo se desava jos od juce de smo ih ispucali blizu zatvora zatim robali jednog a ostali su krsili pravila, FearRP, LTA, G.P 6.20 sto se vidi i na zalbama kojih sam okacio danas moj drug iz fam poslao oglas da prodaje neke kontejnere i zvali su ga oni on je otisao tamo neznajuci da su to oni jer kod auto puta robaju na svakom cosku on posalje tacku ja dodjem kod zatvora i vidim njih 4,5 kako irejpaju stao sam izasao iz auta i poceo da snimam u tom momentu jedan od njih je poceo da radi sex animaciju u GZ meni pukao film izvadio sam shotku i pobio ih pa bi vas zamolio ako je moguce da mi demorgan ostane ali da mi skinete warn jer u ovakvim situacijama tesko neko da ce ostati smiren. Hvala unapred kakva god odluka sa vase strane bila.