1. Osnovne informacije:
Ime Porodice : Blanca Revera
Osnivač porodice : Ivkez Milutinovic | 19702
Broj porodične kuće : 63
Discord osnivača porodice : ile8002#3649
--------------------------------------------------------------------------------------------
2. Logo familije:
--------------------------------------------------------------------------------------------
3. Biografija familije: Familija Blanca Revera je nastala na osnovu stare slave prethodnih familija: Ozne, Pantera i Zemunskog klana. Ime familije je italianskog porekla, cela familija ima lazni identitet, ustvari je ona samo maska za zemunski klan. Osnovana je isti dan kada je familija zemunski klan "izbrisana". Sastav ljudi u familiji je veoma saren, u familiji ima ljudi iz familija: Zampa company, Auditore, Hydra... Iz mnogih drzavnih organizacija: FBI, LSPD, SAHP, EMS, NG... Svi ti ljudi su usli u ovu familiju jer su imali dobar razlog za to. Svi mi u Blanca Revera imamo svoje ciljeve koji su jako slicni. Svi hocemo da zaradimo mnogo novca i da se ostvarimo u raznim sferama bio to kriminal, policija, politika, biznisi...Svi zelimo da zaradimo ili iz osvete ili iz zelje za licnim napretkom. Svi smo imali svoje uzore i idole, ja sam bio uzor mnogima, a moji idoli su bili: Tobyas Rieper, Zoky Navaro, Marshal Kenedy, Alen Sikter, Rico Cambpel... Svi ti ljudi su me naucili svemu sto znam i suveli su me u vode kriminala, policije, biznisa. A ja sam se nakon toga vremenom usavrsavao i razvijao obim posla u gradu, upoznao sam mnogo ljudi i sprijatelio sam se sa njima. Familija se vodi politikom da mi nikada nikoga prvi nenapadamo ali ako nas neko napada mi tada reagujemo svom snagom.
-------------------------------------------------------------------------------------------
4. Glavni ljudi u familiji:
Founder : Ivkez Milivojevic
Leader: Pero Bole, Mateo Bukal
Co-Leader: Diego Federov, Pilif Doca, Dusan Stojanovic
-------------------------------------------------------------------------------------------
5. Rankovi u porodici:
Founder(osnivac porodice)
Leader(desna ruka sefa porodice)
Co-leader(glavni ljudi za kontrolu biznisa i dogadjaja u porodici)
High-commander(covek koji izdaje naredjenja nizim rankovima, poziva u porodicu)
Commander(pomaze pocetnicima u porodici i prati njihovu aktivnost i rad)
Loyal Member(aktivni clan porodice)
Family Member(clan familije)
New family(novi clan familije)
6. Ciljevi familije:
1. Da se osvetimo familiji Auditore
2.Da svi imamo mnogo para, kola, kuca...
3.Da imamo minimum 5 ljudi u High komandi u drzavnim organizacijama
4.Da do kraja 2022 godine kupimo lvl 3 za familiju i skupimo 70 clanova u familiji i minimum 25 dnevno aktivnih clanova
7. Pravila familije:
1.Nema vredjanja na verskoj i nacionalnoj osnovi
2.Uvek vratiti auto familije sa punim rezervoarom u garazu
3.Ko je u gradu mora doci na event
4.Uvek pomoci novim likovima u gradu
5.Postovati pravila grada(servera)
KOME SE OVA PRAVILA NESVIDJAJU SLOBODNO MOZE DA NAPUSTI FAMILIJU.
Ime Porodice : Blanca Revera
Osnivač porodice : Ivkez Milutinovic | 19702
Broj porodične kuće : 63
Discord osnivača porodice : ile8002#3649
2. Logo familije:
3. Biografija familije: Familija Blanca Revera je nastala na osnovu stare slave prethodnih familija: Ozne, Pantera i Zemunskog klana. Ime familije je italianskog porekla, cela familija ima lazni identitet, ustvari je ona samo maska za zemunski klan. Osnovana je isti dan kada je familija zemunski klan "izbrisana". Sastav ljudi u familiji je veoma saren, u familiji ima ljudi iz familija: Zampa company, Auditore, Hydra... Iz mnogih drzavnih organizacija: FBI, LSPD, SAHP, EMS, NG... Svi ti ljudi su usli u ovu familiju jer su imali dobar razlog za to. Svi mi u Blanca Revera imamo svoje ciljeve koji su jako slicni. Svi hocemo da zaradimo mnogo novca i da se ostvarimo u raznim sferama bio to kriminal, policija, politika, biznisi...Svi zelimo da zaradimo ili iz osvete ili iz zelje za licnim napretkom. Svi smo imali svoje uzore i idole, ja sam bio uzor mnogima, a moji idoli su bili: Tobyas Rieper, Zoky Navaro, Marshal Kenedy, Alen Sikter, Rico Cambpel... Svi ti ljudi su me naucili svemu sto znam i suveli su me u vode kriminala, policije, biznisa. A ja sam se nakon toga vremenom usavrsavao i razvijao obim posla u gradu, upoznao sam mnogo ljudi i sprijatelio sam se sa njima. Familija se vodi politikom da mi nikada nikoga prvi nenapadamo ali ako nas neko napada mi tada reagujemo svom snagom.
4. Glavni ljudi u familiji:
Founder : Ivkez Milivojevic
Leader: Pero Bole, Mateo Bukal
Co-Leader: Diego Federov, Pilif Doca, Dusan Stojanovic
5. Rankovi u porodici:
Founder(osnivac porodice)
Leader(desna ruka sefa porodice)
Co-leader(glavni ljudi za kontrolu biznisa i dogadjaja u porodici)
High-commander(covek koji izdaje naredjenja nizim rankovima, poziva u porodicu)
Commander(pomaze pocetnicima u porodici i prati njihovu aktivnost i rad)
Loyal Member(aktivni clan porodice)
Family Member(clan familije)
New family(novi clan familije)
6. Ciljevi familije:
1. Da se osvetimo familiji Auditore
2.Da svi imamo mnogo para, kola, kuca...
3.Da imamo minimum 5 ljudi u High komandi u drzavnim organizacijama
4.Da do kraja 2022 godine kupimo lvl 3 za familiju i skupimo 70 clanova u familiji i minimum 25 dnevno aktivnih clanova
7. Pravila familije:
1.Nema vredjanja na verskoj i nacionalnoj osnovi
2.Uvek vratiti auto familije sa punim rezervoarom u garazu
3.Ko je u gradu mora doci na event
4.Uvek pomoci novim likovima u gradu
5.Postovati pravila grada(servera)
KOME SE OVA PRAVILA NESVIDJAJU SLOBODNO MOZE DA NAPUSTI FAMILIJU.

Last edited: