Ovo nije moj POV vec od igraca koji me objavio za FearRP. Postovani Administrator servera Andrija Stanisic je procijenio da ovo sto sam ja uradio zasluzuje kaznu od 180 minuta u zatvoru na serveru. Vidi se da ovo nije bio FearRP jer ni jedna puska nije bila uperena u mene i ocekivao sam da ce me zaustaviti sa tazerom alo ini ipak nisu uspjeli i jedan od njih se zakacio za motor u voznji i nije dobio za NJ (Ninja Jack). U redu to nisu moji problemi ali mislim da u stvarnom zivotu ako policajci ne drze pusku na meni mogao bih da krenem da bjezim a kad sam sjeo na motor oni su zapucali a smatram da je i to fail jer svi imaju tazere koji nisu smrtonosni i trebaju se koristiti bas u ovim situacijama. Na kraju price zakljucak je da se jasno vidi da ovo nije apsolutno nikakav FearRP jer uopste nisam imao od cega da se plasim za svoj zivot. Nista licno za Administratora, samo smatram da je ovo bila pogresna odluka i da ne zasluzuje 180 minuta demorgana. Pozdrav za Administraciju servera, ugodan dan i nadam se da cete donjeti ispravnu odluku : )