Ja sam bio na parkingu ispred zatvora AFK 2min otiso sam na WC i doso sam vidim stojim u teretani zatvora niti sam uhapsen niti mi je oruzije uzeto imo sam kod sebe Rev, Kratku, AR, metke za sve to i LV pancir. I dodje posteni covjek za razliku od nekih, koji radi u FIB-u i vidi kako moze rjesit situaciju raspituje se kod kolega da vidi sto moze i ja sam slao Tikete adminima i ko je odgovaro? Pa ko ce nego Ante Djukela koji je na moje pitanje Kako sam se stvorio u teretani di sam ja tu nisam uhapsen niti ista disam tako sam nesto napiso na sto je Ante Djukela odgovorio kvotiram "To samo ti znas" to je ne izvrstavanje duznosti admina i tu FIBovac probaje rjesit stvar pomoc mi za razliku od nekih i ja nesto reko usred razgovora slucajno igricu i samo vidim ANTE DJUKELA DEMORGAN 120min a zamjenki nacelnika koji je radio puno veci MG je dobio MUTE a, onda je Ante heroj doso u spas kaze "Ja sam Ante Djukela Curator LSPD nema tu MUTE iako nije bila moja odluka" i drugi admin se slozio samnom kojeg necu imenovat al nek se javi ako oce.