bas me zanima kako je imao peek na mene. mozete li pogledat u logovima tko me je ubio i zatrazit pov igraca
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kako si samo nestasan, ajde idi nahrani tu decu sto ti se cuju u pozadini POV-aee daj prepravi naslov zalbe Possible Cheat | 6565
imat ces vise klikova na zalbu
vec jesam ali mogu i tebe da nahranim nije problemkako si samo nestasan, ajde idi nahrani tu decu sto ti se cuju u pozadini POV-a
vidis da ga nije nahranio lukas pa mora nekovec jesam ali mogu i tebe da nahranim nije problem
jbg niksa nema 100kbas me zanima kako je imao peek na mene. mozete li pogledat u logovima tko me je ubio i zatrazit pov igraca
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
ID 6565 ima 12h da dostavi POV svoje per
sta lazes da je bila zalba na taj killVeć je bila žalba na taj kill i pov od strane Ray Golda je bio postavljen. Hvala na razumijevanju.
Odluka za zatrazeni POV ostaje ista , izuzetak dostavite mi link threads-a zalbe na kojem se nalazi POV 6565 od ove situacije da mogu da ga pogledam.Već je bila žalba na taj kill i pov od strane Ray Golda je bio postavljen. Hvala na razumijevanju.
sta ti je decko si dobar?Sad je izbriso poruku.
Pokusaj laganje administracije !!!!
luckyEvo Vidjela mu se noga ili tijelo nezz tocno ali mali peak je bio na toj daljini prethodno je bio hitan tako da sam ga ja samo zavrsio
Izvinjavam se sto sam pogriješio krivi video komentiram jer kacite svakog našeg ko vas ubije. Jos se jednom izvinjavam administraciji na mojoj pogreski.Sad je izbrisao poruku.
Pokušaj laganja administracije !!!!