Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3301
Players nickname
Luka Lopac
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Dec 20, 2022
Time
22:36
Proofs
//

Luka Lopac

Player
Player
Pozdrav Abrahame,

Nakon dugo vremena odlucio sam se i ja oglasiti povodom situacije koja se desila u junu 2022. Znam i vjerujem da si upucen u sve sto se desilo tada, pa bih ovom zalbom zelio izgladiti stvari i popraviti svoj ugled. Na ovom projektu sam skoro od samog njegovog pocetka i nisam igrac koji prouzrocava probleme ili zeli nastetiti drugima. Jednostavno ovu igru smatram kao zabavom i nikad nisam imao probleme niti sa igracima niti sa administracijom. Isprva sam svoj boravak na serveru zapoceo kao obican RP igrac, a sve se to promijenilo 15.3.2022. kada sam postao admin. Tada sam sve ovo shvatio ozbiljnije i uredno preko 3 mjeseca obavljao duznost admina. Smatram da sam bio doista korektan i fer u svakoj mojoj odluci, ali vi procijenite drugacije. Vecina admina koja je tada bila zna da je svaka moja odluka i kazna popracena dodatnom provjerom u slucaju nesigurnosti.

Razlog zbog kojeg sve ovo pisem je moja Blacklista za administraciju. Sve je zapocelo, kao sto sam gore naveo, tom jednom situacijom. E sada ovim putem se takodjer zelim ispricati prvo tebi pa ostalom admin timu na mojim postupcima. Iako sam dobio blacklistu smatram da moja greska nije utjecala na RP ostalih igraca ili donijela utjecaj u mojim odlukama., ali shvacam da sam prekrsio pravilo kao i izgubio vase povjerenje. Posljednjih 6 mjeseci sam pazio sto radim, ponasao se prikladno i sudjelovao u poboljsanju RP-a sto sigurno moze potvrditi velik broj igraca kao i admina. Ne zelim da me svrstavate u isti kos sa Tomom Chivasom. Cinjenica je da me on uveo u posao admina, ali razlika je u stvarima koje su se desile nakon sto smo izbaceni. Dok je Tom nastavljao sa provokacijama i prostestima ja sam se pomirio sa vasom odlukom. Svaka moja poruka upucena vama je bila puna postovanja i bez ikakvih uvredljivih rijeci. Svime ovime sto sam gore naveo zelim zadobiti vase povjerenje i volio bih kada biste odlucili da mi date drugu sansu. Ponovo kazem, znam da sam pogrjesio, ali volio bih ako mozete pronaci nacin da to zanemarite i da probam poceti iz pocetka. Hvala na izdvojenom vremenu i nadam se pozitivnom odgovoru!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom