Sve u pov-u.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja imam bio za razliku od ovog korumpiranog tako da ne moram strah da imam 1v2, non rp radnja kao što je ovo ne može da se krp-a, a njegov korumpirani drug mi ni kamericu nije slomio, to će se IC rešavatipa ti si failovao, nemas straha fear rp i pitas ga na non rp dal ima bio to je krp
Vama dzumarama korumpiranim je jedini roleplay "daj 100k". Ja sam bezobrazne ljude 24 minuta šetao oko zatvora i zadnji minut ih uhapsio tako da ticulica.pa ti si failovao, nemas straha fear rp i pitas ga na non rp dal ima bio to je krp
Ne blamiraj se dečko mislim da su tako i tebe šetali juceVama dzumarama korumpiranim je jedini roleplay "daj 100k". Ja sam bezobrazne ljude 24 minuta šetao oko zatvora i zadnji minut ih uhapsio tako da ticulica.
Ne verujem da imaš pov od hapšenja da bi tvrdio takve stvari. Da li želiš i za to da budeš prijavljen?Ne blamiraj se dečko mislim da su tako i tebe šetali juce
Hvala Bogu da imam makar imam mogućnost da snimam preko nvidia a ne da moram da snimam preko Bandicam i da minimizirao igricuNe verujem da imaš pov od hapšenja da bi tvrdio takve stvari. Da li želiš i za to da budeš prijavljen?
FanBoy <3Neka, neka, branite vašeg kolegu, vidim da kada se ukuca njegov id na forumu da je baš popularan.