POV.
Zelim da se svaki offtopic strogo kazni, hvala.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!E moje kukavice sta ste vi pa pisacu i tebi i cobiju u usta majmuni jedniPOV.
Okačio žalbu na mene za bejt i rešen problem ondaAjde postavi ceo POV sta si ti provocirao pre eventa itd... Ti prvi dolazis do nase familije, a posle kad neko dodje do tebe tad se snima i kaci se
EVO TI ZA DOBRO JUTROOkačio žalbu na mene za bejt i rešen problem onda
necu ja da kacim za bejt, nego ti kao covek coveku kazim da smo bili pred OOC event, takodje srednji prst ne mora da bude sex animacija, i plus sto ti se ne vidi ceo POVOkačio žalbu na mene za bejt i rešen problem onda
Ja ako dostavim CEO pov ti samo možeš da dobiješ ban za laganje administracije pošto ja nit sam provocirao nit išta ti si dosao do mene i rekao kako si me zapamtio i kako ćeš me hapsiti svaki put tako da bolje ti je da ne dostavljam ceo pov.necu ja da kacim za bejt, nego ti kao covek coveku kazim da smo bili pred OOC event, takodje srednji prst ne mora da bude sex animacija, i plus sto ti se ne vidi ceo POV
Sa obzirom na tvoje ponašanje čisto sumnjam da će iko tebi poverovati na reč, početak ovog snimka je početak MOG pova tako da se na njemu jasno vidi da ste prvi započeliKako zelis, kao prvo ja ne lazem administraciju, a kao drugo, ja podpisujem da ste vi prvi dosli do nas i provocirali ste, kad smo vam rekli da se sklonite vi ste poceli recima, ne secam se tacno jer nemam snimnjeno ali se od prilike secam da je tako bilo
Smrdljivko dodji na bubicu da pogledas nesto ako si imalo pametan da nebi gubili vremeJa ako dostavim CEO pov ti samo možeš da dobiješ ban za laganje administracije pošto ja nit sam provocirao nit išta ti si dosao do mene i rekao kako si me zapamtio i kako ćeš me hapsiti svaki put tako da bolje ti je da ne dostavljam ceo pov.
I jesi li siguran da želiš da dostavim POV gde pričaš da ćeš da me kačiš za MG pred ooc event?Kako zelis, kao prvo ja ne lazem administraciju, a kao drugo, ja podpisujem da ste vi prvi dosli do nas i provocirali ste, kad smo vam rekli da se sklonite vi ste poceli recima, ne secam se tacno jer nemam snimnjeno ali se od prilike secam da je tako bilo
A sta ako ja okacim moj POCETAK pa se ti vidis u mojim kolima i ti i lukas prvi dolazite i pocinjete da PRDITESa obzirom na tvoje ponašanje čisto sumnjam da će iko tebi poverovati na reč, početak ovog snimka je početak MOG pova tako da se na njemu jasno vidi da ste prvi započeli
Ali cele, od kad ste dosliI jesi li siguran da želiš da dostavim POV gde pričaš da ćeš da me kačiš za MG pred ooc event?
Slobodno okačio dečko žalbu na Lukasa i mene samo ne znam koje sam pravilo prekršio možda neko novo "Ulaženje u tudji auto" 4210 ID?A sta ako ja okacim moj POCETAK pa se ti vidis u mojim kolima i ti i lukas prvi dolazite i pocinjete da PRDITE
Jel pokusavas da budes smesan ili klovan jedno sigurnoSlobodno okačio dečko žalbu na Lukasa i mene samo ne znam koje sam pravilo prekršio možda neko novo "Ulaženje u tudji auto" 4210 ID?
Dada ja sigurno imam toliki POV ja sam upalio snimanje kada ste mene počeli da pominjete šta je bilo pre mene ne zanima dečko ja nemam pov upaljen 24/7 kao neki.Ali cele, od kad ste dosli
Samo ti provociraj, ne zelim tebe da kacim za nista, samo zelim da dokazem da nisi u pravuSlobodno okačio dečko žalbu na Lukasa i mene samo ne znam koje sam pravilo prekršio možda neko novo "Ulaženje u tudji auto" 4210 ID?