Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Beli Johnson
Suspect ID
8888, 19862
Date of violation
Dec 21, 2022
Time of violation
00:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=znO6SHCrQpE&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
POV.
yQbeYTO.png

Zelim da se svaki offtopic strogo kazni, hvala.

Leby White

EX FIB & GOV
Player
To je druze moj bilo 5 minuta pred event, sto ne stavis pov cele situacije?

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Ajde postavi ceo POV sta si ti provocirao pre eventa itd... Ti prvi dolazis do nase familije, a posle kad neko dodje do tebe tad se snima i kaci se

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Cisto da znas da srednji prst moze da bude sex animacija ali ne mora, zavisi od situacije

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Okačio žalbu na mene za bejt i rešen problem onda 😉
necu ja da kacim za bejt, nego ti kao covek coveku kazim da smo bili pred OOC event, takodje srednji prst ne mora da bude sex animacija, i plus sto ti se ne vidi ceo POV

Maldathaes Trueshadow

Player
necu ja da kacim za bejt, nego ti kao covek coveku kazim da smo bili pred OOC event, takodje srednji prst ne mora da bude sex animacija, i plus sto ti se ne vidi ceo POV
Ja ako dostavim CEO pov ti samo možeš da dobiješ ban za laganje administracije pošto ja nit sam provocirao nit išta ti si dosao do mene i rekao kako si me zapamtio i kako ćeš me hapsiti svaki put tako da bolje ti je da ne dostavljam ceo pov.

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Kako zelis, kao prvo ja ne lazem administraciju, a kao drugo, ja podpisujem da ste vi prvi dosli do nas i provocirali ste, kad smo vam rekli da se sklonite vi ste poceli recima, ne secam se tacno jer nemam snimnjeno ali se od prilike secam da je tako bilo

Maldathaes Trueshadow

Player
Kako zelis, kao prvo ja ne lazem administraciju, a kao drugo, ja podpisujem da ste vi prvi dosli do nas i provocirali ste, kad smo vam rekli da se sklonite vi ste poceli recima, ne secam se tacno jer nemam snimnjeno ali se od prilike secam da je tako bilo
Sa obzirom na tvoje ponašanje čisto sumnjam da će iko tebi poverovati na reč, početak ovog snimka je početak MOG pova tako da se na njemu jasno vidi da ste prvi započeli

Darko Hazze

Player
Player
Ja ako dostavim CEO pov ti samo možeš da dobiješ ban za laganje administracije pošto ja nit sam provocirao nit išta ti si dosao do mene i rekao kako si me zapamtio i kako ćeš me hapsiti svaki put tako da bolje ti je da ne dostavljam ceo pov.
Smrdljivko dodji na bubicu da pogledas nesto ako si imalo pametan da nebi gubili vreme

Maldathaes Trueshadow

Player
I jesi li siguran da želiš da dostavim POV gde pričaš da ćeš da me kačiš za MG pred ooc event? 😂

Darko Hazze

Player
Player
Sa obzirom na tvoje ponašanje čisto sumnjam da će iko tebi poverovati na reč, početak ovog snimka je početak MOG pova tako da se na njemu jasno vidi da ste prvi započeli
A sta ako ja okacim moj POCETAK pa se ti vidis u mojim kolima i ti i lukas prvi dolazite i pocinjete da PRDITE

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Slobodno okačio dečko žalbu na Lukasa i mene samo ne znam koje sam pravilo prekršio možda neko novo "Ulaženje u tudji auto" 4210 ID?
Samo ti provociraj, ne zelim tebe da kacim za nista, samo zelim da dokazem da nisi u pravu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom