Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Sex animacije u green zoni, G.P 3.1, Earrape | ID: 19862

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Redington
Suspect ID
19862
Date of violation
Dec 21, 2022
Time of violation
2:33
Proofs
https://youtu.be/puS5G1bTlt0

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Covek nas provocira, a posle kad mi dodjemo do njega on snima i kaci, kako jadno...

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Covek nas provocira, a posle kad mi dodjemo do njega on snima i kaci, kako jadno...
Okači POV gdje sam vas ja provocirao? Nemoj da lažeš, ni jednu jedinu lošu riječ nisam vam uputio.

Ponašate se kao da ne znate ni za kakva pravila, palite motor vatrom u green zoni, pucate u green zoni i tako dalje.

Ja sam fino čekao vrijeme da pokupim stvari sa tezge, a vi ste došli i provocirali me + palili motor dva puta. Toliko ste hrabri vidi se na videu.

Btw ja većinu vas uopšte i ne poznajem, nije bilo potrebe da to radite. Svako svoj posao neka gleda.

Ostaj mi pozdravljen.

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Coby brate sve ono je bila zezancija, ja tebe ingame u zivotu nisam ni vido ni cuo, vec kad mi je drugar reko da si ti onda smo malo prisli i zezali se jer nam bilo dosadno brate

Coby Redington

Player
Coby brate sve ono je bila zezancija, ja tebe ingame u zivotu nisam ni vido ni cuo, vec kad mi je drugar reko da si ti onda smo malo prisli i zezali se jer nam bilo dosadno brate
Pa eto, ni ja tebe nikad nisam ni vidio ni čuo kao ni tvoje drugare i nije bilo potrebe za tim. Od njih svih samo jednog znam.

Ja nisam ljubitelj toga, ni kačanja na forum, nego fino došao red da se pokupe stvari sa tezge, kad ono problemi.

Otišlo je malo predaleko, pogotovo kad ste mi palili motor itd.

Prvo je krenulo od ID-a 8888 i njegove priče kako ja negativno utičem na tržišne cijene, zatim ste se malo poslije toga vi pojavili i radili to što ste radili.

Nije mi djelovalo kao šala, pogotovo nakon njegovih neumjesnih komentara. Ispalo je na kraju da ste to u dogovoru radili, misleći da je zajebancija, a možda i niste, ne znam.

Novca ima za sve, tako da možemo svi normalno i fino radit - i zaradit. Nit ću vama ja uzet hljeb iz usta, niti vi meni.

Neću više komentarisati da ne bih spamao forum, ostaj mi pozdravljen.

Darko Hazze

Player
Player
Pa eto, ni ja tebe nikad nisam ni vidio ni čuo kao ni tvoje drugare i nije bilo potrebe za tim. Od njih svih samo jednog znam.

Ja nisam ljubitelj toga, ni kačanja na forum, nego fino došao red da se pokupe stvari sa tezge, kad ono problemi.

Otišlo je malo predaleko, pogotovo kad ste mi palili motor itd.

Prvo je krenulo od ID-a 8888 i njegove priče kako ja negativno utičem na tržišne cijene, zatim ste se malo poslije toga vi pojavili i radili to što ste radili.

Nije mi djelovalo kao šala, pogotovo nakon njegovih neumjesnih komentara. Ispalo je na kraju da ste to u dogovoru radili, misleći da je zajebancija, a možda i niste, ne znam.

Novca ima za sve, tako da možemo svi normalno i fino radit - i zaradit. Nit ću vama ja uzet hljeb iz usta, niti vi meni.

Neću više komentarisati da ne bih spamao forum, ostaj mi pozdravljen.
Alo decko najvise si skamao ljudi tu mi se pravis posten a ZATVOR ti je KUCA nemoj da se lazemo idi tamo gde si najvoljeniji u CELIJU pa onda pricaj ko i kako treba cime da se bavi nemoj da nam prosipas mudrolije iz ZATVORA znas ti sta radis i kako radis

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Admini nebi trebali prihvatati zalbe gde se ne cuje glas snimatelja

Coby Redington

Player
Leby se izvinio i rekao da se neće ponoviti. Iz tog razloga povlačim žalbu.

Ukazao mi je poštovanje i izvinio se, tako da smo riješili stvar na lijep i pametan način.

Darko Hazze

Player
Player

Ukazao mi je poštovanje i izvinio se, tako da smo riješili stvar na lijep i pametan način.
AHHAHAH i mislis da cu da padnem na taj nivo da se izvinjavam ZATVORENIKU, LOPOVU ili PREVARANTU grdno si se zajebao mene boli uvo za BAN nek ga dobijem a ti znas ko si i sta si ZATVORENIK ili bolje receno COBY PREVARANT
Sam sebe ponizavas jer kao dete places a ingame CUTIS kao MUTAV

John Scalleta

Player
Player

Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Žalba povučena!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom