Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8655
Players nickname
Neznam
Suspect ID
2717
Date of violation
Dec 12, 2021
Time of violation
15:02
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=rMB2ym6SegM

Sami_124

Player
Player
Scamo me je igrac za moj auto "BMW M3 E46" igrac mi je ponudio 1.2miliona za auto i reko ja da mu ga prvo predam za 1k i da ce mi on prebaciti pare poslje iz njegovi rjeci ja sam svom srecom poceo snimati i imam dokaze ja sam ga pokusavao da kontaktirampreko telefona nije odgovorio molim vas mi pomozite doado sam screen shot statistika automobila koji je uzeo(motor je na 100% nije se moglo ucitati do kraja jer sam ss iz video dokaza) takoder video clip koji sam poceo sniamti na kraju tranzakcije,neznam mu nickname ime u igrici sato sam stavio neznam

Last edited:

Pexara_Pexarovic

Player
Player
1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena (Ako izbjegavate skriptiranu prodaju / kupnju kuće, automobila itd., To radite na vlastitu odgovornost, ako vam osoba nije platila novac za to, osoba neće biti banovana, to znači da ste izgubili novac, kako biste izbjegli korištenje skriptiranog sustava i platili POREZ) | TRAJNA ZABRANA i ne nadoknađujemo izgubljeni novac. Nakon: 1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.

RaskoKilla

Player
Player
Prije nego počnem pregledavati žalbu, ispravite greške

Isparavite naslov

Pexara_Pexarovic

Player
Player
Nije napisano koliko vremena ima , idi posteno zaradi pare nemoj se na tudjoj muci graditi.
Buraz ako znaš rp-ati po rp načinu se to radi kao isto u rl kad neko nekog za nešto prevari sve imaš i pravila na serveru evo ti ih pa čitaj.

1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena (Ako izbjegavate skriptiranu prodaju / kupnju kuće, automobila itd., To radite na vlastitu odgovornost, ako vam osoba nije platila novac za to, osoba neće biti banovana, to znači da ste izgubili novac, kako biste izbjegli korištenje skriptiranog sustava i platili POREZ) | TRAJNA ZABRANA i ne nadoknađujemo izgubljeni novac. Nakon: 1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Buraz ako znaš rp-ati po rp načinu se to radi kao isto u rl kad neko nekog za nešto prevari sve imaš i pravila na serveru evo ti ih pa čitaj.

Pa ti mu trazis da ti proda za 1000$ , ne traži on tebi ...

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 2717 ce dobiti ban za generalno pravilo 1.3
  • ID 8655 ce dobiti ban za generalno pravilo 1.9
  • ID 9173 ce dobiti kaznu za RDM

Status
Not open for further replies.
Top Bottom