Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Ban od discord server | Ivkezz Obama Last Chance

Status
Not open for further replies.
Your ID
23413
Players nickname
Rico Campbell
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Dec 16, 2022
Time
0000
Proofs
xxxx

Rico Armone

Вмро-Дпмне
Player
Ovako dobio sam ban za promovisanje drugi rp server znaci ja nisam to hteo njemu poslati dok da obrisem to od njegova poruka on je reportao ivkezu i on mi dao ban ja misl da bi trebalo da dobijem unban od discord server zasto nisam namerno posalo link od drugi rp projekat dok sam stigao da obrisem i da se izvinim dobio sam ban od grand rp discord ovo je poslednja sansa sta trazim unban od discord server a i mnogo bi mi to znacilo zasto na ovaj projekat igram vise 6 7 meseca i ocu da produzim da igram a i ocu da budem unban na discord server (to mi je zelja najveca) ako sam pogresio evo sada dajem veliko izvinjene da vise nikada necu da uradim to.

Rico Armone

Вмро-Дпмне
Player
Ovako dobio sam ban za promovisanje drugi rp server znaci ja nisam to hteo njemu poslati dok da obrisem to od njegova poruka on je reportao ivkezu i on mi dao ban ja misl da bi trebalo da dobijem unban od discord server zasto nisam namerno posalo link od drugi rp projekat dok sam stigao da obrisem i da se izvinim dobio sam ban od grand rp discord ovo je poslednja sansa sta trazim unban od discord server a i mnogo bi mi to znacilo zasto na ovaj projekat igram vise 6 7 meseca i ocu da produzim da igram a i ocu da budem unban na discord server (to mi je zelja najveca) ako sam pogresio evo sada dajem veliko izvinjene da vise nikada necu da
This is how I got a ban for promoting another rp server, so I didn't want to send it to him until I deleted it from his message, he reported it to ivkeza and he gave me a ban, I thought I should get an unban from the discord server, why didn't I intentionally send a link from another rp project by the time I got to delete it and apologize I got banned from grand rp discord this is the last chance I'm looking for an unban from the discord server and it would mean a lot to me because I've been playing this project for more than 6 7 months and I'm going to continue playing and I want to be unbanned on the discord server (that's my biggest wish), if I made a mistake, now I apologize profusely and I will never do that again.

For curator of project

Status
Not open for further replies.
Top Bottom