Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Angel

Player
Player
Ime: Nikola Darkinn
Pol:Muski
Starost:40 godina
Rasa:Bela
Nacionalnost:Balkanska
Mesto rođenja::Los Andjeles
Majka:Nisam je nikada upoznao
Otac:Kayn Darkin
Pol:Muski
Težina:80 kilograma
Visina:200cm
Boja očiju:Siva
Boja kose:Braon
TetovažePo celom telu sem na licu
Prednosti:Mnogo sam snazan
Slabost:Ne mogu da imam decu

Životna priča: 200+ reči
Nikola je rodjen u Los Andjelesu cim se rodio majka mu se ubila skokom sa mosta.Moj otac Kayn ja i moja braca smo se preselili u Los Antos kada sam ja imao 5 godina bilo mi je tesko da odrastam bez majke ali sam izdrazao kada sam imao 15 godina prvi put sam radio u LSPD-u.Polse toga je moj otac uzeo FIB i prvi put sam uzeo bio u FIB-u.U FIB sam radio kao tajni agent bio sam mnogo napredan agent.Polse svega toga imao sam zenu koja me je volela i ja sam nju voleo.Ali jednom sam usao u kucu i video da me vara sa mojim kolegom.Oprostio sam joj ali to je bilo dobro samo zato sto ja ne mogu da imam decu i tako je napravio dete umesto mene ali to dete je bilo bolesno i onda smo raskinuli kod njih dvoje je to dete dok ja danas radim i svaki mesec saljem 30 hiljada da mogu da izdrzavaju to dete.Tokom svega toga ucio sam da pucam,koristim havy oruzija,da vucem sa pistoljem u ruci i da teram ljude oko sebe i ako se ne odalje za 5 sec smem da ih ubijem,naucio sam da koristim xxx oruzije.

-Nikola moze koristiti ilegalna oruzija (XXX Oruzije) zbog svojeg iskustva iz oruzija.
-Nikola moze vezati, vuci, pretrazivati, podizati stvari sa poda i pruziti prvu pomoc sa pistoljem u ruci (ne puskom).
-Nikola moze koristiti bilo koje heavy oruzije zbog svojeg treninga i pucanja (Postovace se pravila P.D 1.6).
-Nikola moze voziti svaki auto do 50 na sat off road (samo vozila koja mogu off road).
-Nikola ne trazi vise od jednog validnog razloga kako bi nekog ubio. (Postovace se pravilo i brojace se 5s)

Nikola Gojkovic

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

Obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljen
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom