Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16050
Players nickname
Mehanix Afk
Administrators nickname
Amback Gambino
Date
Dec 22, 2022
Time
00:55
Proofs
https://youtu.be/VM46s5sdCE4

MEHANIX

Player
Player
Bio sam u bolnicu nakon smrti i onda sam zajebavao taksista nesto i cuo sam da neko puca i video sam ovaj ID 19702 kako neko puca i juri sa kratkom shotkom u rukama i ja da spasim lika hteo sam da ranim ovaj da ga onesvestim da ne bi ga ubio i nakon toga random sam usao sa ovaj i kako sam izasao iz tunela lik je krenuo da me puca sa pancirom i ja nisam imao metkove za rev pa sam ga skinuo sa AR jer mora da se branim ja prvi nisam nigde otvorio paljbu nego ID 19702 i roleplay situacija tece i neko skroz drugi lik nas pucao oboe odozgo i on nije dobio nista a ja sto sam pucao ovoga da bi spasio lika sam dobio WARN necu da se kazni admina samo ako moze da mi se skine warn jer juce mi je 1 prosao RDM nisam mu uradio jer sam imao rp razlog.

Lepii Goga

Player
Player
Bio sam u bolnicu nakon smrti i onda sam zajebavao taksista nesto i cuo sam da neko puca i video sam ovaj ID 19702 kako neko puca i juri sa kratkom shotkom u rukama i ja da spasim lika hteo sam da ranim ovaj da ga onesvestim da ne bi ga ubio i nakon toga random sam usao sa ovaj i kako sam izasao iz tunela lik je krenuo da me puca sa pancirom i ja nisam imao metkove za rev pa sam ga skinuo sa AR jer mora da se branim ja prvi nisam nigde otvorio paljbu nego ID 19702 i roleplay situacija tece i neko skroz drugi lik nas pucao oboe odozgo i on nije dobio nista a ja sto sam pucao ovoga da bi spasio lika sam dobio WARN necu da se kazni admina samo ako moze da mi se skine warn jer juce mi je 1 prosao RDM nisam mu uradio jer sam imao rp razlog.
Šta vam je fora sa ovim nedozvoljenim reduxima niste mi jasni administracijo vidite li vi ovo više ljudi sam video na forumu sa istim ovim nedozvoljenim reduxom kako i zašto to još dozvoljavate

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Molit cu vas da procitate sta ste napisali u ovoj zalbi pa sami zakljucite da li to ima smisla ili ne.
TL;DR: Cuo sam kako se neko puca, ja sam pucao ovog drugog da ga spasim i onda sam kaznjen. Zasto?
Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom