Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
317
Players nickname
Ivan Cortezz
Suspect ID
317
Date of violation
Dec 11, 2021
Time of violation
20:54
Proofs
https://streamable.com/ylnj86

Cortezz

Player
Player
Pozdrav! Kao što i sami znate NG mora stati sa strane te braniti kamione kada rade Ammo Run,oni su ovdje pobjegli u vojnu bazu.

aln

Player
Player
Samom konvoju je naredjeno da ne staju bez obzira na sve, tu je zato pratnja koja rijesava probleme.I svaki ammorun ce takav biti.Vama je toliko dosadno u zivotu ili ste toliko napaceni ili vam je toliko krivo da bukvalno trazite svaki pokusaj da ugasite ovaj NG.Iako nemamo bukvalno nikakva ovlastenja, kad smo izvan baze, nemam nista zivo tu smo i trudimo se da napravimo nesto od NG-a.A vi sabani koji napadate tu, napadate bazu, napadate vojnike po kapijama DM-ate svaki dan bez ikakvog razloga, nadlijecete helikoptirima trolate i sve ostalo.Samo niko od nas nema veremena da snima i da se opterecuje vama,te da objavljuje na forum.Dodjes mi ovako sa nekom debilnom zalbom? Sta ces postici sa ovim sta tebe uzdize ovdje?Prijatelju uzivaj i igraj igricu.A ako zelite da vodite NG i da pravite od svih mogucih legalnih organizacija ilegalne, brate dodji u bazu reci tako i tako evo svi cemo se povuci.Nemojte se srati po necijem trudu i objavljivati nesto neke zalbe iskreno ni ti sam ne znas na sta se zalis.A da pocnem objavljivat zalbe i ono sto vi radite i kakva sranja pravite napunio bi forum istim.

aln

Player
Player
I da se jos nadovezem imate toliko evenata toliko stvari da radite.Vama je glavno da idete da pucate nekoga ubijete dignete i onda fol rpate neku otmicu.Juce ste se skupili i vi i porodice napadate sjevernu kapiju vojnike dolaze serifi da pomognu da bi ste vi ubili 2 serifa digli ih onda rp-ali otmicu na sred autoputa.Kakav je to rp?Napadate drzavu,napadate vojsku, nemate straha za sebe? Sutra kad se organizuju raidovi na vase organizacije kad budete gubili sve sto skupljate, na kraju cemo opet mi biti krivi jer vas napadamo?Objavimo regrutaciju vi dodjete da dm-ate regrute i vojsku na kapiji.A da ne prica o eventima gdje dodjemo da pripomognemo pa odredjeni clanovi koji su dio legalne organizacije pucaju na nas kako bi nas pobili,jer su isti i sami u tim porodicama u kojima ste Vi.Svakako sama administracija bi se trebala pozabavit sa ovim i malo rijesiti neke stvari i uvesti neka pravili da se ne mijesa ilegalo sa legalnima sto se to ovdje praktikuje uveliko.Jedino je sam NG uspostavio da nema ilegale kod nas

Johnny_Lahantaestamuloca

Slusaj staroga al ne idi po njega.
Leader of unofficial org
Samom konvoju je naredjeno da ne staju bez obzira na sve, tu je zato pratnja koja rijesava probleme.I svaki ammorun ce takav biti.Vama je toliko dosadno u zivotu ili ste toliko napaceni ili vam je toliko krivo da bukvalno trazite svaki pokusaj da ugasite ovaj NG.Iako nemamo bukvalno nikakva ovlastenja, kad smo izvan baze, nemam nista zivo tu smo i trudimo se da napravimo nesto od NG-a.A vi sabani koji napadate tu, napadate bazu, napadate vojnike po kapijama DM-ate svaki dan bez ikakvog razloga, nadlijecete helikoptirima trolate i sve ostalo.Samo niko od nas nema veremena da snima i da se opterecuje vama,te da objavljuje na forum.Dodjes mi ovako sa nekom debilnom zalbom? Sta ces postici sa ovim sta tebe uzdize ovdje?Prijatelju uzivaj i igraj igricu.A ako zelite da vodite NG i da pravite od svih mogucih legalnih organizacija ilegalne, brate dodji u bazu reci tako i tako evo svi cemo se povuci.Nemojte se srati po necijem trudu i objavljivati nesto neke zalbe iskreno ni ti sam ne znas na sta se zalis.A da pocnem objavljivat zalbe i ono sto vi radite i kakva sranja pravite napunio bi forum istim.
Decko kad se postavi roadblock ili barikada na putu vi morate da stanete da odbranite Konvoj , A vi ste odradili mass rule break sa VDM i FailRP , NoFearRP

Major Obama

Player
Player
Kazes napada se ammo run i napada se baza, ako znas pravila i znas kako funkcionise grad, znao bi da su bande u obavezi da napadaju FZ a da imaju pravo da napadaju vojni konvoj. Vi ga branite i sve pet. Pucanje vojnika na kapijama apsolutno ne podrzavam, ali napadi na FZ koje si spomenuo, da se na njih ide iz dosade, procitaj pravila grada, vrati se, nastavi prepisku. Hvala

aln

Player
Player
Decko kad se postavi roadblock ili barikada na putu vi morate da stanete da odbranite Konvoj , A vi ste odradili mass rule break sa VDM i FailRP , NoFearRP
Problem u tome sto nije bio roadblock, poslije carrama koje ste radili pozurili ste i samo zakocili sa autima prije skretanja.Ovdje se ne radi o sacekusi ili roadblocku sto se vidi iz prilozenog videa.Isto tako ste uradili FailRP te nofearrp. 3 auta na citav konvoj vojske ne budi smijesan. Da ste blokirali most cekali povratak kamiona na jednom mjestu tvoj odgovor bi imao smisla

aln

Player
Player
Kazes napada se ammo run i napada se baza, ako znas pravila i znas kako funkcionise grad, znao bi da su bande u obavezi da napadaju FZ a da imaju pravo da napadaju vojni konvoj. Vi ga branite i sve pet. Pucanje vojnika na kapijama apsolutno ne podrzavam, ali napadi na FZ koje si spomenuo, da se na njih ide iz dosade, procitaj pravila grada, vrati se, nastavi prepisku. Hvala
Napadi nevezani za raid, vec napadi onako dodju pobiju ih na kapijama i odu

Te udju po bazi da se provozaju i kad dodju ostali bjezanija nastane

I da zavrsim ovu debatu, sam dokaz koliko vi postujete neka pravila grada govori o vama da bivsi NG-ovi koji su uzeli pare od drzave uzeli biznise otisli u mafiju da NAGLASIM pod istim imenima i sad iskoristavaju to i znaju za ammorun.Pa ljepote moje vi se ne bi smjeli pojavit po gradu, a ne sta drugo.Ako idemo po nekom rp-u. Druga stvar uvedite malo mastovitosti napravite neki rp, otmite generala*bez da radite dm pa ga dizete i vodite kao da ste ga oteli".Ili nekog drugog clana neke legalne organizacije da navucete konvoj na sebe napravite im zasjedu. Ovo sto vi radite zaletite se sa autima kroz zatvoren prozor se derete stani stani.Manite tu pricu.

Uzivajte mi ovdje ja zavrsavam svoju debatu

Last edited:

Cortezz

Player
Player
Kao prvo,pročitaj i nauči pravila ovo nije server kao svi ostali FiveM ,piše pravilo da kad vam banda/porodica naredi da morate stati onda morate,također dozvoljeno je ući u vojnu bazu kao civili/član porodice i ubiti vas sve i pokupiti padobrane u kojima je municija,.Da ti odgovorim također i na to vezano za DM tokom regrutovanja,niko od mojih ljudi to ne radi,kada ulaze u bazu kao civil/član porodice imaju pravo da pucaju na vas,te da sve vas pobiti,ući pokupiti padobrane i izaći.

Idući ko se bude umješao u žalbu a da nema ništa sa njom tražit ću od admina da to sankcioniše.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom