Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1777
Players nickname
Lovro Devito
Suspect ID
860
Date of violation
Dec 11, 2021
Time of violation
21:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Sx3iDtVLJL4

Mike.

Vendetta <3
Player
FailRP - skida masku bez ikakve interakcije i osuđuje me bez da mi je rekao da će mi pomoći da se presvučem u zatvorsku uniformu ili nešto
PG - tjera mene na PG radnju (da skinem masku s vezanim rukama) pretražuje me a nije okrenut prema meni, skida i stavlja lisice dok nije okrenut prema meni
MG - on mi je samo skinuo masku, nije me tražio da mu pokažem pasoš a zna moje ime (saznao je moje ime zato jer mu piše iznad moje glave jer smo zajedno u porodici)

Mike.

Vendetta <3
Player
I sad sam ja zbog takvog lika bio u zatvoru 1 sat, sreća pa imam Prime

Mike.

Vendetta <3
Player
I recite mi šta da ja sad radim, lik mi je skinuo i uzeo masku od 2.5m koju mi je drugar dao da ju nosim par dana, ja želim taj novac nazad

Last edited:

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Meni je policajac skinuo halloween masku , bez da mi je trazio da je ja skinem i izgubio sam je , policija je dno dna ....... a admini naravno ne mogu pomoci

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 860 ce dobiti kaznu za PG, FailRP i MG.
  • ID 1777 ce dobiti kaznu za MG.
  • Iako si bio vezan kada ti je ID 860 rekao da skines masku trebao si da mu nagovestis da si vezan, s toga ja ne mogu da ti pomognem. Kontaktiraj viseg admina.
  • Uradio si MG tako sto si mu pricao da je izdajica, da ce biti izbacen iz porodice i slicno bez njegovog predstavljanja tebi.

Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom