Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24227
Players nickname
Don Jeans
Administrators nickname
Ante Djukela
Date
Dec 22, 2022
Time
22:15
Proofs
////

Don Jeans

Player
Player
Admin me kažnjava 3 minuta prije pocetka OOC a,uvijek se znalo dasmo OOC igraci, uvijek je bilo da smo OOC igraci i on sad odjednom stvara svoja pravila? Nas 50 se okupi za event i sta prije OOC eventa cemo RP-at ispred? Nerazumijem stvarno evo jos prije eventa nas kaznjava a mogao je samo mute jer zna da idemo na event... D se radilo o RP situaciji bio bi MG al jos se i on pojavio te je i zato sve OOC bilo i ono jos smo to mi igraci prokomentirali i eto. Nikad nisam dobio skidanje kazne kada sam pitao ali ne bunim se smatram da se pogreske koje napravimo moraju odlezat jer smo ipak mi krivi za to i nitko nam nemora skidati, ali vas molim da mi skinete ovaj mute jer igra mi se na serveru iskreno jedina zanimacija mi je i eto jos jednom ako mozete skinut mute bio bih vam zahvalan.Hvala unaprijed i ugidan ostatak veceri

Don Jeans

Player
Player
Zabunom sam napisao da vas molim da skinete mute, zabunio sam se mislio sam reci demorgan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom