Ne registruje damage.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa sta ako nema POV npr kako je meni bilo sto nisam mogo nac program sa kojim da snimam jer mi je na svakom kresalo zbog snimanja,desavalo se i prije da bude bag na eventu da neko neprima metkove pa sta sad jedan event ko ni jedan, vjv su i winali taj event pa sto kace onda i aj vi recite dal bi id 36000+ koristio hakoveNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zahtevam POV od igraca ID 36049. Rok za dostavljanje je 14h.
Ne registruje damage.
Rece mi John Zambada koji nema skill za revVidi se da ga je samo 2 put sa AR pogodio sto ovaj nema ruke dobiti ce sad neduzan ban
Druže ti igraš na tetrisu i ti nekome nešto prigovaraš? Sramo se kidaro i idi igraj neighbor from hell ako i to možeš podržati! Jebem te u ustaRece mi John Zambada koji nema skill za rev
Scrappy idi jebi nestoDruže ti igraš na tetrisu i ti nekome nešto prigovaraš? Sramo se kidaro i idi igraj neighbor from hell ako i to možeš podržati! Jebem te u usta
ti kidaro mala bolje zacepi i idi se igrat u pijesakNe 24/7 u igricu
jebem ti famolijz maluti kidaro mala bolje zacepi i idi se igrat u pijesak
bolje ti je da nastavis sa vrticem nego sto ovde po forumu seresjebem ti famolijz malu
NAUCI PISAT STA IMA TLINAJST GODINA ??jebem ti famolijz malu