Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18671
Players nickname
Ammir Youkai
Suspect ID
36049
Date of violation
Dec 23, 2022
Time of violation
19:45
Proofs
https://youtu.be/XCn_wkPwmJ0

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Zahtevam POV od igraca ID 36049. Rok za dostavljanje je 14h.

John Loco

Player
Player
Vidi se da ga je samo 2 put sa AR pogodio sto ovaj nema ruke dobiti ce sad neduzan ban

Last edited:

Michael Zappa | 11658

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Zahtevam POV od igraca ID 36049. Rok za dostavljanje je 14h.
Pa sta ako nema POV npr kako je meni bilo sto nisam mogo nac program sa kojim da snimam jer mi je na svakom kresalo zbog snimanja,desavalo se i prije da bude bag na eventu da neko neprima metkove pa sta sad jedan event ko ni jedan, vjv su i winali taj event pa sto kace onda i aj vi recite dal bi id 36000+ koristio hakove

Petra Loco

Player
Player
haahahahh ne mogu vjerovat, stvarno si ovo prijavio.... jel te to kostalo eventa, jesi izgubio event zbog ovog sto se dogodilo... mislim da nisi. Covjek koji je usao u igricu prije 3 dana i jebe se po farmama za sjemenke i pritom ne zna ni za jedno pravilo kao i svatko novi koji ude u igricu, kao npr da mu treba POV cim izade iz familijarne kuce... Ti ga kacis ko debil covjrk nema ni pusku u ruci, srami se koji si ti debil bezobzirni drkas tu na forumu i samo cekas ti nekog da snimis s tom svojom obs snimalicom i ds pise kako si ti nekog prijavio debilu
Ne registruje damage.

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 36049 dobiće kaznu za Pravilo dogadjaja 1.7
  • Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom