Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lična biografija | Luka Bartolovic | 25352

Rejected
Status
Not open for further replies.

Luka Bartolovic

Player
Player
Joined
Nov 13, 2022
Messages
19
Ime: Luka Bartolovic
Pol: Muški
Starost: 31
Rasa: Crna
Nacionalnost: Hrvatska/Americka
Mesto rodenja: Beograd, Srbija
Otac: Marta Bartolovic
Majka: Marko Bartolovic
Pol: Muški
Težina: 78kg
Visina: 197cm
Boja ociju: plava
Boja kose: plava (blonde)
Tetovaže: nema
Prednosti: Dobro baratanje sa puškom, lep, jak, predan i borben. Sve što radim, radim do kraja i sa 100% snage.
Slabost: Umem ponekada da se pogubim i ne znam je l sam pošo il sam došo.


Mali Luka se rodio u srpskom gradu Beogradu. Detinjstvo mu je hvala Bogu bilo savršeno. Sa ocem koji radi u stranoj firmi i majkom koja je radila kao zdravstveni radnik, Luka nije imao na šta da se žali. Kada je Luka odrastao, njegovi drugari su ga upoznali sa idejom da se presele u novi grad Los Santos gde ce nastaviti svoj život. U pocetku Luka je bio pošten covek, radio je na farmi, kao taksista i slicno. Kasnije kada je shvatio da od toga nema vajde, razmišljao je da prihvati ponudu svojih drugara da udju u bandu i postanu kriminalci. Luka je ipak na kraju odbio i odlucio je da se drži časnog i poštenog puta. Luka je svboju karijeru zapoceo u SAHPu gde je došao za par dana čak do Sheriff Veterana. Nakon toga SAHP su ugasili i njegove bivše kolege i on su se istog trenutka spakovale u kola i napravile konvoj ka zgradi FIBa. Luka je tu sa svojim kolegama lepo zamolio da udju svi u FIB i svi su primljeni raširenih ruku. Luka je zbog nepoznatog razloga vec prvo veče bio izbačen iz organizacije ali ga to nije sprečilo. Za par dana otišao je na regrutaciju LSPDa koju je prošao bez greške. Luka se pronašao u LSPDu, radi tu vec oko mesec dana i tu mu se svidja. Tu takodje rade i neke njegove bivše kolege iz SAHPa. Luka je dogurao sa police officera u airsupport, koji je kasnije ugašen te je luka prešao u istranzno odeljenje gde se pronašao i gde planira da ostane. Nakon mesec i po dana u LSPDu, Luka dobija ponudu od svog drugara, da predje u FIB, gde je njegov drug bio HEAD of DEPARTMENT specijalne undercover jedinice MOSSAD. Luka je razmišljao i razmišljao o toj ponudi jer mu nikako nije bilo lako da se rastane od svojih kolega sa kojima se kroz mesec i po dana jako zbližio. Odluka je donešena. Luka je prešao u FIB i prvo veče dobio rank MOSSAD od strane Petra Espade kojeg tada prvi put vidi u životu, iako njegov drug nije bio tu. Njegov drug mu sutradan javlja kako želi da napusti FIB i da ode u bandu. Luki je to jako teško palo. Tada Luka upoznaje Bery Cracka. On je bio vrhovna komanda u FIBu i kroz jedan dan prepoznao je Lukin potencijal i predložio ga za HEAD of DEPARTMENT MOSSADA. Sutradan Luka dobija rank i zvanično postaje vodja MOSSADA. To je Luki bio jedan od najboljih dana u životu, ali je shvatao i da je to ogromna odgovornost. Luka vodi MOSSAD već nedelju dana i mnogo je zadovoljan svojim predvodničkim sposobnostima. Iako mu nedostaju svoje bivše kolege iz LSPDa, Luka planira da ostane u FIBu, ali s vremena na vreme ode da poseti svoje kolege u stanicu.


Ishodi:
- Luka može da vozi off-road sva vozila bilo da su RWD ili AWD do 50kmh zbog iskustva u SAHPu, LSPDu i FIBu
- Luka može da diže, pretražuje ili hapsi lica sa revolverom ili tejzerom u ruci radi svoje bezbednosti i zbog do tada stecenog znanja(nikako pušku)
- Luka može da koristi oružja sa velikim kalibrom (heavy shotgun, heavy sniper i LMG) zbog svog do tada stecenog znanja u državnim organizacijama (poštovace se pravilo dogadjaja 1.6)
- Luka može da koristi bilo koje dostupno oružje bilo da ima ili nema serijski broj ili da je obojeno
- Luka ne mora da ima više od jednog validnog razloga da ubije osobu(Poštovace se pravilo i brojace se 5 sekundi)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom