Pozdrav administracijo i fellow igrace na serveru.
Pre sve ocu da se pretstavim aka da kazem svoje ime, ingame ime je Sosa Ebk.
~ Vec neko vreme igram na server, nisam siguran koliko ali igrao sam dosta.
Vecina vremena sam igrao kad nisam bio na poslu, nekoliko sata odem online izigram neki event
vidim sta ima po server, i onda odem afk zato sto drugi dan sam opet na posla i tako na repeat.
~ Nedavno sam prestao biti tako aktivan zato sto sam imao dosta posla real life isto tako i zbog toga
sto nasa porodica nije imala neformalna pa sam malo chillao niz server i sve to.
Bio sam na posla kad su mi prijatelji poslali sliku na naseg discorda gdje na sama slika pise:
Administrator Kristina Verstappen blokirao je Sosa Ebk. Razlog: Cheater by Mujo Simba
Dakle posle sva vremena igranje na server, nije bilo jednom da nisam imao pov (cak sam i kupio external disc samo za povs)
Kada bi snemao mesto nisam ni uopste igrao, pauzirao sam zato sto nisam hteo da rizikujem ban bez pricina
~ Pisao sam Majoru i Mujo u isti momenat, ovo se desilo bas kasno, negde 3:30 - 4:00 i pretpostavio sam
da ljudi spavaju( izvinjavam se Mujo i Major ), ali sam ja to vreme bio na poslu pa sam zato i ih teksto .
Ali onda posle neki sat, dva tri Mujo mi vratio na poruku i rekao mi da se javim na Majoru tokom dana.
Dosao sledeci dan i javio sam se Majoru, i zvali su me pc - check ( zato sam i hteo da se
to odma desi zato sto nisam hteo da misle da nesto brisem od svog racunara)
PC - check je prosao predobro, uradili smo posao dosta profesionalno.
Major i Mujo su postovali moju privatnost i postavljaji su pitanja pre nego sto bilo sta uradi
i tome se mnogo divim. Mislim da nismo nasli nisto suspicious (koliko bar znam),
osven ovaj debil u dm koji mi je slao slike kako cituje ingame i poruke
su bile stare 1 nedelja i ja nisam ni uopste vratio na te poruke
zato sto to uopste ne postujem i je nesto sto mene najvise nervira.
~ Zavrsili smo PC - check i svi smo krenuli svoji put i Mujo mi je poslao poruku
da ban nece biti ukinut ne zato sto citujem nego zato sto sam znao neko ko cituje i nisam to prijavio.
Dakle sa moje strane to je bilo potpino pogresno od mene,
ali u isto vreme kad smo radili pc check razgovarali smo o tome
i videli su da nisam ni znao da je citovao do pre nedelju dana,
ali sa njihove strane potpuno iz razumem zato sto nije uopste
u redu da ga branim nebitno dal znam dan ili dva.
Na kraju ocu da se zavhalim Majora i Mujo na dobrom poslu koju su uradili,
i sa postovanje kazem da su bili najprofesionalne sto su mogli i da postujem njihovu odluku.
Zato bih samo zeleo da im napisem ovaj appeal, i da pitam Mujo ako moze da mi pokaze saosecanje,
jer nisam znao da taj lik to radi(lik koji mi poslao slike), i kad sam doznao u istog trenutka sam ga i psovao zbog toga.
(Cak su i Mujo i major vidjeli na mom ekranu da ga psujem )
~ Izvinite zbog nevolje koji sam mozda izazivao, dok sam saznao vec je bilo prekasno.
Hvala vam svima na razumevanja i nadam se da cete svi imate odlican dan/noc.
Pre sve ocu da se pretstavim aka da kazem svoje ime, ingame ime je Sosa Ebk.
~ Vec neko vreme igram na server, nisam siguran koliko ali igrao sam dosta.
Vecina vremena sam igrao kad nisam bio na poslu, nekoliko sata odem online izigram neki event
vidim sta ima po server, i onda odem afk zato sto drugi dan sam opet na posla i tako na repeat.
~ Nedavno sam prestao biti tako aktivan zato sto sam imao dosta posla real life isto tako i zbog toga
sto nasa porodica nije imala neformalna pa sam malo chillao niz server i sve to.
Bio sam na posla kad su mi prijatelji poslali sliku na naseg discorda gdje na sama slika pise:
Administrator Kristina Verstappen blokirao je Sosa Ebk. Razlog: Cheater by Mujo Simba
Dakle posle sva vremena igranje na server, nije bilo jednom da nisam imao pov (cak sam i kupio external disc samo za povs)
Kada bi snemao mesto nisam ni uopste igrao, pauzirao sam zato sto nisam hteo da rizikujem ban bez pricina
~ Pisao sam Majoru i Mujo u isti momenat, ovo se desilo bas kasno, negde 3:30 - 4:00 i pretpostavio sam
da ljudi spavaju( izvinjavam se Mujo i Major ), ali sam ja to vreme bio na poslu pa sam zato i ih teksto .
Ali onda posle neki sat, dva tri Mujo mi vratio na poruku i rekao mi da se javim na Majoru tokom dana.
Dosao sledeci dan i javio sam se Majoru, i zvali su me pc - check ( zato sam i hteo da se
to odma desi zato sto nisam hteo da misle da nesto brisem od svog racunara)
PC - check je prosao predobro, uradili smo posao dosta profesionalno.
Major i Mujo su postovali moju privatnost i postavljaji su pitanja pre nego sto bilo sta uradi
i tome se mnogo divim. Mislim da nismo nasli nisto suspicious (koliko bar znam),
osven ovaj debil u dm koji mi je slao slike kako cituje ingame i poruke
su bile stare 1 nedelja i ja nisam ni uopste vratio na te poruke
zato sto to uopste ne postujem i je nesto sto mene najvise nervira.
~ Zavrsili smo PC - check i svi smo krenuli svoji put i Mujo mi je poslao poruku
da ban nece biti ukinut ne zato sto citujem nego zato sto sam znao neko ko cituje i nisam to prijavio.
Dakle sa moje strane to je bilo potpino pogresno od mene,
ali u isto vreme kad smo radili pc check razgovarali smo o tome
i videli su da nisam ni znao da je citovao do pre nedelju dana,
ali sa njihove strane potpuno iz razumem zato sto nije uopste
u redu da ga branim nebitno dal znam dan ili dva.
Na kraju ocu da se zavhalim Majora i Mujo na dobrom poslu koju su uradili,
i sa postovanje kazem da su bili najprofesionalne sto su mogli i da postujem njihovu odluku.
Zato bih samo zeleo da im napisem ovaj appeal, i da pitam Mujo ako moze da mi pokaze saosecanje,
jer nisam znao da taj lik to radi(lik koji mi poslao slike), i kad sam doznao u istog trenutka sam ga i psovao zbog toga.
(Cak su i Mujo i major vidjeli na mom ekranu da ga psujem )
~ Izvinite zbog nevolje koji sam mozda izazivao, dok sam saznao vec je bilo prekasno.
Hvala vam svima na razumevanja i nadam se da cete svi imate odlican dan/noc.
written n appealed by Sosa <3